BelaMonte
Üye
Elephone vowney diye model var yeni çıkmış. 5.5 inç 2k ekran. %15 fazla parlaklık ve %15 az pil tüketen ekran. Mediatek helio x10 cpu mt6595 çipsetli telefon, kısaca s810 dan çok daha iyi işlemci ve ısınma sorunu da yok, 4gb ram. 21mp kamera 8mp ön kamera. 0.15 saniye odaklama süresi. 120 FPS AĞIR çekim modu. parmak izi okuyucu telefon.. 4000 mAh. Ve bu telefon 300 dolar.
Ya şimdi beyler mantıklı olarak söyleyin, fiyatı da ele alarak bu telefon mu alınır yoksa 950 xl mi. Tamam bak ben aşırı lumia hayranıyım baya baya Şuan mecburi android kullansam da ama içim el vermiyor be abi, o kadar para dökeceğiz kamerasıyla övüne telefon yani lumia, en fazla 60 fps video çekecek.Windows phone aşığıyım ama kara vermeme yardım edin
Ya şimdi beyler mantıklı olarak söyleyin, fiyatı da ele alarak bu telefon mu alınır yoksa 950 xl mi. Tamam bak ben aşırı lumia hayranıyım baya baya Şuan mecburi android kullansam da ama içim el vermiyor be abi, o kadar para dökeceğiz kamerasıyla övüne telefon yani lumia, en fazla 60 fps video çekecek.Windows phone aşığıyım ama kara vermeme yardım edin