Bilgisayarım bu oyunları kaldırır mı acaba ?

Sponsorlu Bağlantılar

turancen

turancen

Üye
Oyun kodu nasıl alıyoruz
Yani ekran kartına sahip olduğumuzu nasıl kanıtlıyoruz
Aldığım ekran kartı bu, ben 970 tlye almıştım indirimle, şimdi indirimli fiyatı artmış.

Açıklamada yazıyordu, hepsiburada sitesini referans gösteren bir maili nvidia sitenime atıp, steam kodu mail adresine geliyor. bu kadar.
Şimdi ekran kartı yanında bir hediye gözükmüyor, sanırsam başka bir oyun verecekler istersen biraz bekle derim.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Aldığım ekran kartı bu, ben 970 tlye almıştım indirimle, şimdi indirimli fiyatı artmış.

Açıklamada yazıyordu, hepsiburada sitesini referans gösteren bir maili nvidia sitenime atıp, steam kodu mail adresine geliyor. bu kadar.
Şimdi ekran kartı yanında bir hediye gözükmüyor, sanırsam başka bir oyun verecekler istersen biraz bekle derim.
Anladım :oke:

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben henüz ekran kartını almış değilim para hazır sipariş vericektim kafam karıştı şimdi ...gtx 960 mı alsam

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
    Konu Sahibi
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

bunu alcaktım ama parayı denklestırmem daha 3-4 haftayı bulur... suan 750ti alcak param var
Bence 2gb lik 960 al
Eğer sistem belleğin hızlı ise 4gb ile çok bi fark yok

turancen

turancen

Üye
gtx 960 4gb modelinden almaya çalış, 4gb ekran kartı oyunlarda farkeder, hiç olmazsa ekran kartı belleği yetmedi derdinden kurtulursun uzunca bir süre :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
gtx 960 4gb modelinden almaya çalış, 4gb ekran kartı oyunlarda farkeder, hiç olmazsa ekran kartı belleği yetmedi derdinden kurtulursun uzunca bir süre :)
PC nindeki RAM hızlı ise fark etmiyor
Benim GTA 5 de gram kullanımı 2.4 ama oyunu en son ayarlarda 1080p de rahat 60fps alıyorum
Videoya bakabilirsiniz

turancen

turancen

Üye
PC nindeki RAM hızlı ise fark etmiyor
Benim GTA 5 de gram kullanımı 2.4 ama oyunu en son ayarlarda 1080p de rahat 60fps alıyorum
Videoya bakabilirsiniz
Bende gtx 960 4gb yanında hediye gelen batman arkham knight oyununda grafikleri en yükseğe alınca harcanan ekran kartı grafiği 4024 mb buluyor, burdada kanıtı :D 1 yada 2 yıl sonra oyunlar yavaş yavaş 3 gb yada 4 gb istemeye başlayabilir, tabi bu benim görüşüm bu.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Oyunda çözünürlük ve grafik detayı ne kadar yüksek tutarsanız, ekran kartından harcanan bellek miktarı artacaktır

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bende gtx 960 4gb yanında hediye gelen batman arkham knight oyununda grafikleri en yükseğe alınca harcanan ekran kartı grafiği 4024 mb buluyor, burdada kanıtı :D 1 yada 2 yıl sonra oyunlar yavaş yavaş 3 gb yada 4 gb istemeye başlayabilir, tabi bu benim görüşüm bu.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Oyunda çözünürlük ve grafik detayı ne kadar yüksek tutarsanız, ekran kartından harcanan bellek miktarı artacaktır
Benim pcnin Rami 16 olduğu için ekrana kartı isterse 4gb daha ramden kullanabiliyor yanı 6gb lık oyunları bile rahat oynayabilir

turancen

turancen

Üye
turancen

turancen

Üye
Benim ki harcıyor :ehe

GTA 5 de havadan 400mb gelmiyor herhalde veya battlefield 4 de 1gb havadan gelmiyor
Ekran kartın paylaşımlı ise olabilir, sana tavsiyem oyunu 1080p çözünürlüye yada 2k yap, o zaman performansı bana söyleyebilirmisin kardeş merak ediyorum acaba.:bigstar:

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ekran kartın paylaşımlı ise olabilir, sana tavsiyem oyunu 1080p çözünürlüye yada 2k yap, o zaman performansı bana söyleyebilirmisin kardeş merak ediyorum acaba.:bigstar:
Zaten 1080p ama 4gb 960 ile 2gb 960 2k da ikisinde pek iyi performans veremez

GB nin en büyük faydası 1den fazla monitör bağlayınca veya aşırı yüksek çözünürlükte anlaşılır

960 1080p üzerinde oyun oynatması biraz zor

turancen

turancen

Üye
Zaten 1080p ama 4gb 960 ile 2gb 960 2k da ikisinde pek iyi performans veremez

GB nin en büyük faydası 1den fazla monitör bağlayınca veya aşırı yüksek çözünürlükte anlaşılır

960 1080p üzerinde oyun oynatması biraz zor
Ben 2k 4gb modelinde oynadım, dediğin gibi biraz performans kaybı oldu, tabi oda işlemciden sanırsam. neyse fazla uzatmaya gerek yok herhalde :) iyi günler

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
    Konu Sahibi
anlamadım neyse
sistem bellegım 1333mhz 12 gb

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
anlamadım neyse
sistem bellegım 1333mhz 12 gb
Eğer ekran kartı belleği yetmez ise
Sistem belleğinden kullanabiliyor senin sisteminden fazladan ram varsa
2gb almak çok büyük bi performans kaybı yaşatmıyor

Yani gtx 960 2gb alabilirsiniz

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
    Konu Sahibi
Eğer ekran kartı belleği yetmez ise
Sistem belleğinden kullanabiliyor senin sisteminden fazladan ram varsa
2gb almak çok büyük bi performans kaybı yaşatmıyor

Yani gtx 960 2gb alabilirsiniz

Peki anladıgım kadarıyla gtx 960 yetmediği durumda ram'dan alabiliyor...750ti almıyor mu ?

Üst Alt