turancen
Üye
1600 tl ile orta sınıf oyun bilgisayarı topladım (sizce nasıl)
Arkadaşlar 1 haftadır araştırmalarım sonucu böyle bir sistem topladım, kimisi darboğaz yapar dedi, kimisi işe yaramaz dedi ama gel görki youtubede izlediğim intel g3220 performansı sandığımdan çok iyi çıktı, hem ucuz hem hızlı böyle bir işlemci yok
i3 alayım diyorum oda en az 2 katı fazla fiyat ediyor, Parayı ekran kartına ve anakarta verdim, sebebi ise ilerde işlemci değiştirirsek daha uzun ömürlü olacaktır bilgisayar. Sizlerden sadece eleştirilerini ve yorumlarınız bekliyorum, artı yada eksileri çekinmeden yazabilirsiniz, kasa ve hardisk bende mevcut, o yüzden ekleme gereği duymadım. Ha bu arada rami bilerek 4 gb aldık çünkü 375 tl hediye çeki geldi
100+100+100+50+25 şeklinde harcayabiliriz, ilk fırsatta 2 gb bir ram daha alıp ram sorunundan kurtulmak
Aldığım sistem.
i3 alayım diyorum oda en az 2 katı fazla fiyat ediyor, Parayı ekran kartına ve anakarta verdim, sebebi ise ilerde işlemci değiştirirsek daha uzun ömürlü olacaktır bilgisayar. Sizlerden sadece eleştirilerini ve yorumlarınız bekliyorum, artı yada eksileri çekinmeden yazabilirsiniz, kasa ve hardisk bende mevcut, o yüzden ekleme gereği duymadım. Ha bu arada rami bilerek 4 gb aldık çünkü 375 tl hediye çeki geldi100+100+100+50+25 şeklinde harcayabiliriz, ilk fırsatta 2 gb bir ram daha alıp ram sorunundan kurtulmak

Aldığım sistem.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(satın aldıktan sonra geçici olarak temiz edilememektir yazdı)
Son düzenleme: