Telefon Tavsiyesi Gm Android one 4g aliyimmi almiyimmi

Sponsorlu Bağlantılar

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
Gm Android one 4g aliyimmi almiyimmi
Merhaba arkadaşlar Gmd wan almayı düşünüyorumda kararsızım bende gmd discovery var memnunum rahatım aynı şeyleri wanda bula bilirmiyim önerilerinizi bekliyorum teşekkürler birde + ve - lerini yazarsanız sevinirim bana almam için neden söyleyin

byAndroid

byAndroid

Üye
Eşekten inip ata binecegini hissedeceksin öncelikle bunu belirtiyim. Çünkü cihaz amiral havasında ios arayüzü gibide denebilir tabiri caizse akıyor makine ne bir takılma ne bir yavaşlama Androidi yaşıyorsun deyim yerindeyse.
Artıları
-saf Android
-13 Mp arka(çift flaş) 5 mp ön kamera
-batarya 2500 mah
-4g desteği
Eksileri
-daha Marshmallow çıkmadı 6 Kasım da gelecek diyorlar :D
Plastik kasa göze güzel görünsede çok sağlam durmuyor biraz gicirdiyor deyim yerindeyse
-kulaklık sesi az ama stellio müzik çalar ile süper diyorlar denemedim açıkçası

• Beğen
Tepkiler: kralberk13
kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler yorumun için başka bişeyler diycek arkadaşlar varmı
beni biraz ürpeten menünün symbian gibi olması yani aşaya kaydırılması yan yan değil

byAndroid

byAndroid

Üye
teşekkürler yorumun için başka bişeyler diycek arkadaşlar varmı
beni biraz ürpeten menünün symbian gibi olması yani aşaya kaydırılması yan yan değil
Google uygulamasına gelen güncelleme ile oldu ben sevdim. Başka launcher yükleyerek de sorunu çözebilirsiniz

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
peki marsmellowda yan yan olcakmı yoksa hep böylemi kalcak

smh60

smh60

Üye
O fiyata alınacak en iyi telefon kesinlikle alabilirsiniz

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
düşünüyorumda kararsızım discovery kullanıyorum wan ı biraz kurcaladım tamamen discovery den farklı
belki hani daha iyi oyun oynaya bilirim sürtüşmeden belki biraz daha hızlı gezine bilirim

yaytas

yaytas

Üye
Eşekten inip ata binecegini hissedeceksin öncelikle bunu belirtiyim. Çünkü cihaz amiral havasında ios arayüzü gibide denebilir tabiri caizse akıyor makine ne bir takılma ne bir yavaşlama Androidi yaşıyorsun deyim yerindeyse.
Artıları
-saf Android
-13 Mp arka(çift flaş) 5 mp ön kamera
-batarya 2500 mah
-4g desteği
Eksileri
-daha Marshmallow çıkmadı 6 Kasım da gelecek diyorlar :D
Plastik kasa göze güzel görünsede çok sağlam durmuyor biraz gicirdiyor deyim yerindeyse
-kulaklık sesi az ama stellio müzik çalar ile süper diyorlar denemedim açıkçası
bazılarında dokunmatik hatasıda çıkıyor hocam bende vardı garantide ara paneli değiştirdiler geçmedi sonra tekrar gönderdim dokunmatik ekran değişti düzeldi ama baya uğraşmak gerekiyor

Sarangni

Sarangni

Üye
Kuzenim de var. Cihazı inceledim güzel cihaz. Real Recing 3 oynadım oldukça iyi performansı vardı. Bence tek kötü tarafı kasa. Oda fiyatına bakınca normal

• Beğen
Tepkiler: yaytas
byAndroid

byAndroid

Üye
bazılarında dokunmatik hatasıda çıkıyor hocam bende vardı garantide ara paneli değiştirdiler geçmedi sonra tekrar gönderdim dokunmatik ekran değişti düzeldi ama baya uğraşmak gerekiyor
Bende 22 Mayıs faturalı bir cihaz var 2. El aldım hiç bir sorun yok Allah'a şükür. Dediğiniz gibi dokunmatik yada ölü pixel cikanda var ama servis yardımcı oluyor

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
alsam bendede olurmu :D biraz ürperdim şimdi aldıktan sona direk servise vermiyelim yani :D

AktivasyoneL

Üye
bence fıyata gore cok cok ıyı

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
gmd 1 kullanıyorum zaten çok rahatım onda ama aklımda wan var

byAndroid

byAndroid

Üye
Yeni sürümlerde sıkıntı yoktur heralde zaten teknoloji şans işi böyle şeyler 2 bin liralık telefonda da olabilir

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
yani gördük yorumlarda konularda samsunglarda felanda olmuştu

Emre

Üye
Al ve saf kan android sisteminin keyfini çıkar.