kralberk13
Üye

Google uygulamasına gelen güncelleme ile oldu ben sevdim. Başka launcher yükleyerek de sorunu çözebilirsinizteşekkürler yorumun için başka bişeyler diycek arkadaşlar varmı
beni biraz ürpeten menünün symbian gibi olması yani aşaya kaydırılması yan yan değil
Hep böyle dediğim gibi google uygulaması ile geldi özellik. Eski apk yüklerseniz yine sayfalı menü olurpeki marsmellowda yan yan olcakmı yoksa hep böylemi kalcak
bazılarında dokunmatik hatasıda çıkıyor hocam bende vardı garantide ara paneli değiştirdiler geçmedi sonra tekrar gönderdim dokunmatik ekran değişti düzeldi ama baya uğraşmak gerekiyorEşekten inip ata binecegini hissedeceksin öncelikle bunu belirtiyim. Çünkü cihaz amiral havasında ios arayüzü gibide denebilir tabiri caizse akıyor makine ne bir takılma ne bir yavaşlama Androidi yaşıyorsun deyim yerindeyse.
Artıları
-saf Android
-13 Mp arka(çift flaş) 5 mp ön kamera
-batarya 2500 mah
-4g desteği
Eksileri
-daha Marshmallow çıkmadı 6 Kasım da gelecek diyorlar
Plastik kasa göze güzel görünsede çok sağlam durmuyor biraz gicirdiyor deyim yerindeyse
-kulaklık sesi az ama stellio müzik çalar ile süper diyorlar denemedim açıkçası
Bende 22 Mayıs faturalı bir cihaz var 2. El aldım hiç bir sorun yok Allah'a şükür. Dediğiniz gibi dokunmatik yada ölü pixel cikanda var ama servis yardımcı oluyorbazılarında dokunmatik hatasıda çıkıyor hocam bende vardı garantide ara paneli değiştirdiler geçmedi sonra tekrar gönderdim dokunmatik ekran değişti düzeldi ama baya uğraşmak gerekiyor