Haber Android 7.1.1 Nougat, General Mobile 4G Android One Telefon için Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Android 7.1.1 Nougat, General Mobile 4G Android One Telefon için Yayınlandı
Gelen bilgilere bakılırsa, Android 7.1.1 Nougat güncellemesi General Mobile 4G Android One telefon için yayınlamaya başlamış olabilir. GM 4G için Android 7.1.1 Nougat güncellemesi sonunda geldi.




Bir Avustralyalı operatör, Google tarafından desteklenen cihazlar için Android 7.1.1 Nougat güncellemesinin nihai sürümünün yayınlanma tarihini 6 Aralık olarak belirledi; ancak güncelleme yayınlamaya başladı gibi görünüyor. Yani, en azından bir telefon için yayınlanmaya başladı fakat bu cihaz bir Nexus ya da Pixel değil. Geçen yıl Mayıs ayında satışa sunulan Android One cihazı olan General Mobile 4G.

http://www.maxicep.com/android-711-nougat-nexus-modellere-iste-bu-tarihte-geliyor
Android 7.1.1 Nougat, Nexus modellere işte bu tarihte geliyor
Bu akıllı telefon, hemen hemen Türkiye pazarıyla tamamen sınırlanmış durumda ve GM 4G için Android 7.1.1 Nougat güncellemesinin artık piyasaya çıktığı belirtiliyor. General Mobile 4G akıllı telefonunuz varsa, alttaki resimde gösterilen gibi bir ekranı yakında telefonunuzda görebilirsiniz. Gördüğünüz gibi, Android 7.0'dan Android 7.1.1'e geçmek için 240MB'lık bir indirme gerekiyor.



Yeni sürüm Android 7.1.1 Nougat güncellemesi, henüz Google tarafından ayrıntıları paylaşılması Aralık ayı güvenlik güncellemesini de beraberinde getiriyor. Fakat şimdi gelen bu güncelleme ile hem Android 7.1.1 hem de Aralık güvenlik düzeltmelerinin resmi olarak duyurulduğunu varsayabiliriz. Ve şu an yazılım güncellemelerini doğrudan Google'dan alan diğer cihazların da önümüzdeki günlerde yeni Android sürümünü almaları gerektiği anlamına geliyor.

Bu cihazlar arasında ise Pixel ve Pixel XL (Android 7.1) ve ayrıca eski Nexus 6P, Nexus 5X, Pixel C, Nexus 9, Nexus Player ve belki de Nexus 6 bu listede olabilir.

Android 7.1.1'in son geliştirici önizlemesi, Google'ın son sürümünün Aralık ayında geleceğini açıklaması ile birlikte Kasım ayında sunulmuştu. Ve nihayet beklenen gelmiş gibi görünüyor. Güncellemeleri Kontrol Et butonuna tıklamaya başlayabilirsiniz.
Android 7.1.1 Nougat, General Mobile 4G Android One Telefon için Yayınlandı
 

Benzer Konular



Üst Alt