Peocawe
Üye
KVK ve Sony M4
2 hafta önce M4 aqua aldım ama hiç ağız tadı ile kullanamadım. Diğer M4'lere nazaran rahatsız edici bir kasma, takılma söz konusuydu cihazımda. Geçtiğimiz cuma günü kvk'ya verdim yazılım atıp aynı gün geri verdiler düzelmedi. Ertesi gün tekrar gidip tekrar verdim, yazılım atılarak düzelmediğini belirttim yine aynı şekilde yazılım atılıp sorun yok denilerek verildi. 3. kez vermeden önce sony'i aradım şikayet formu ve değişim talebi açtı oradan tekrar götürmemi istedi. Bugün 26.10.2015te tekrar verdim ve şuan sitede onarıldığı, teslim alabileceğim yazıyor.
Yine yazılım atıldı muhtemelen ve böyle verecekler cihazı. Hiçbir türlü yazılımla düzelmiyor, ne yapmam gerek bu konuda? Hatta iyice emin olmak için gidip Vodafone'da açıkta bir M4 Aqua bulup inceledim. O cihaz yağ gibi akıyorken benim cihazım aynı replika gibi kasıyor bildirim çubuğunda falan.
Yine yazılım atıldı muhtemelen ve böyle verecekler cihazı. Hiçbir türlü yazılımla düzelmiyor, ne yapmam gerek bu konuda? Hatta iyice emin olmak için gidip Vodafone'da açıkta bir M4 Aqua bulup inceledim. O cihaz yağ gibi akıyorken benim cihazım aynı replika gibi kasıyor bildirim çubuğunda falan.