Öneri KVK ve Sony M4

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
hayır cihaz hoşuma gidiyor kullanmak istiyorum ama bu sorun yüzünden soğudum. değişimden gelsin kullanmak istiyorum.

4. kez yazılım için beklemek istemiyorum telefonsuz beklemek zor oluyor. sony'i arıyorum o ben bilmem kvk bilir diyor kvk'ya gidiyorum ben bilmem sony bilir diyor.
Arkadaşlar yanlış biliyorsam duzelttin aynı sorun dan 3 defa servise giderse degilim var diye biliyorum bende bi Çin malı vardı 3 kez aynı sorun dan dolayı gitti sonra yenisini verdiler ya yenisini vermek zorun dalar yada parasını 4 olmuş

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yanlış biliyorsam duzelttin aynı sorun dan 3 defa servise giderse degilim var diye biliyorum bende bi Çin malı vardı 3 kez aynı sorun dan dolayı gitti sonra yenisini verdiler ya yenisini vermek zorun dalar yada parasını 4 olmuş

Bende çok can sıkıcı kasmalar vardı. Sırf bu yüzden sıfır aldığım cihazı 1 ay içinde satıp Mi4'e geçtim. Mutluyum.

Bende çok can sıkıcı kasmalar vardı. Sırf bu yüzden sıfır aldığım cihazı 1 ay içinde satıp Mi4'e geçtim. Mutluyum.

phasan

phasan

Üye

M4 agua tek sıkıntı hafıza sorunu oda 1 ay içinde duzelir guncelleme ile

BraveHeart1923

BraveHeart1923

Üye
arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim benim sorunum bundan 2 ay önce M5 cihazımı servise verdim yapamadılar SWAP cihaz yolliyacaz dediler bu swap cihaz nedir zaten kutusuz verirlerse almam tüketici hakem heyetindekilerde dedi uyanıklık yapıp sıfır vemiyebilirler dedi