Nexus 7 (2012) için resmi olmayan Android Marshmallow güncellemesi yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Nexus 7 (2012) için resmi olmayan Android Marshmallow güncellemesi yayınlandı
Nexus bu boru mu :sirit:

Nexus 7 (2012) tablet için geliştiricilerde Android 6.0 Marshmallow güncellemesi gelmeye başladı…

Google’ın yeni işletim sistemi Android 6.0 Marshmallow, firmanın Eylül ayı sonunda resmi olarak duyurduğu Nexus 5X ve Nexus 6P adındaki yeni akıllı telefon modelleri ile birlikte sunulmuştu.

Ekim ayı başında ise baktığımızda bu yeni işletim sistemine güncelleme olarak kavuşan ilk cihazlar ise bazı Nexus modelleri oldu. Google, Nexus 5 ve Nexus 6 adındaki son dönem akıllı telefon modelleri yanı sıra Nexus 9 tablet modeline ayrıca Asus Nexus Player cihazına da güncellemeyi sundu.

Daha eski Nexus akıllı telefon ve tablet kullanıcıları için ise Google tarafından resmi olarak Android 6.0 Marshmallow güncellemesi sunulmayacak ancak bazı Nexus modeller için resmi olmayan yollarla da güncelleme yüklenebiliyor.

2012 senesinde sunulan Nexus 7 tablet için Dmitry Grinberg tarafından geliştirilen Android Marshmallow güncellemesi sunuldu. Bu cihaza sahip olanlar ve Marshmallow deneyimi yaşamak isteyenler, geliştiricinin sitesine ulaşarak, güncellemeyi yükleyebilirler.

Nexus 7 tablet, 7″ büyüklüğünde 1280×800 piksel IPS LCD dokunmatik ekran, 1GB sistem belleği, 8GB / 16GB/ 32GB dahili veri kapasitesi, Nvidia Tegra 3, 1.2Ghz saat hızına dört çekirdekli işlemcili yonga seti, 1.2MP arka kamera, 4.325mAh batarya gibi özelliklerle sunulmuştu.

Nexus 7 (2012) için resmi olmayan Android Marshmallow güncellemesi yayınlandı - MaxiCep

Rygebin

Rygebin

Üye
Valla kendim için duyduğum en iyi haber ama küçük bir uyarı yapayım romda hala tablet kasmakta :ehe :ehe

Seglopsi

Seglopsi

Üye
zamanında arada kaldım asus me173x ile nexus7 12 arasında, fiyattan dolayı asus u tercih etmistim. pisman değilim ancak asus 4.2.2 de kaldı tabletimin tek eksiği o :)

Üst Alt