Stabil de oyundan atıo 25 30dk oynadktan sonra Oyun oynamadığım için bilemiyorum
. . . EmreG . . . Üye 58lanet65' Alıntı: Stabil de oyundan atıo 25 30dk oynadktan sonra Genişletmek için tıkla ... Oyun oynamadığım için bilemiyorum
58lanet65' Alıntı: Stabil de oyundan atıo 25 30dk oynadktan sonra Genişletmek için tıkla ... Oyun oynamadığım için bilemiyorum
58lanet65 Üye Konu Sahibi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Arkadaslar jb buldum ama 9.0.1 9.0.2 için galiba
. . . EmreG . . . Üye 58lanet65' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Arkadaslar jb buldum ama 9.0.1 9.0.2 için galiba Genişletmek için tıkla ... Şu an çıkma ihtimali yok bence
58lanet65' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Arkadaslar jb buldum ama 9.0.1 9.0.2 için galiba Genişletmek için tıkla ... Şu an çıkma ihtimali yok bence
58lanet65 Üye Konu Sahibi Taig i nin hatta baktm keşke gncellememiş olsaydm dedm 9.0.2 nin imzası kapandımı acaba 9,0.1 kapalı bildigm kadaryla
Taig i nin hatta baktm keşke gncellememiş olsaydm dedm 9.0.2 nin imzası kapandımı acaba 9,0.1 kapalı bildigm kadaryla
. . . EmreG . . . Üye 58lanet65' Alıntı: Taig i nin hatta baktm keşke gncellememiş olsaydm dedm 9.0.2 nin imzası kapandımı acaba 9,0.1 kapalı bildigm kadaryla Genişletmek için tıkla ... Kendi sitesi değil. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
58lanet65' Alıntı: Taig i nin hatta baktm keşke gncellememiş olsaydm dedm 9.0.2 nin imzası kapandımı acaba 9,0.1 kapalı bildigm kadaryla Genişletmek için tıkla ... Kendi sitesi değil. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
58lanet65 Üye Konu Sahibi Ama ordaki resimde 9.0.2 yazıodu gordum jb fotodu atmşlardı En altta metod 2 de
. . . EmreG . . . Üye 58lanet65' Alıntı: Ama ordaki resimde 9.0.2 yazıodu gordum jb fotodu atmşlardı Genişletmek için tıkla ... Taig kendi sitesinin adresini yolladım. Senin gönderdiğin site fake kardeşim. Tuzak onlar.
58lanet65' Alıntı: Ama ordaki resimde 9.0.2 yazıodu gordum jb fotodu atmşlardı Genişletmek için tıkla ... Taig kendi sitesinin adresini yolladım. Senin gönderdiğin site fake kardeşim. Tuzak onlar.
want to Üye 58lanet65' Alıntı: Stabil de oyundan atıo 25 30dk oynadktan sonra Genişletmek için tıkla ... 9.1 resmi olarak çıktığında oyun güncellenir.
58lanet65' Alıntı: Stabil de oyundan atıo 25 30dk oynadktan sonra Genişletmek için tıkla ... 9.1 resmi olarak çıktığında oyun güncellenir.
want to Üye Resmi 9.1 ile gelir büyük ihtimalle jb. Özledim Jb'yi gelsin direk yapacam en basitinden denetim merkezine 3G butonu koysam yeter.
Resmi 9.1 ile gelir büyük ihtimalle jb. Özledim Jb'yi gelsin direk yapacam en basitinden denetim merkezine 3G butonu koysam yeter.
. . . EmreG . . . Üye 58lanet65' Alıntı: Hala jb gelmedimi yha Genişletmek için tıkla ... 9.0.2 ye Jailbreak Yayınlandı...
58lanet65 Üye Konu Sahibi 9.0.2 ipsw aktif dönenler varmı bilmiyorum ama cydia iyi stable çalışıo bide bn 17 tane repo ykledim 20 taneye yakında tweak kurdum miss
9.0.2 ipsw aktif dönenler varmı bilmiyorum ama cydia iyi stable çalışıo bide bn 17 tane repo ykledim 20 taneye yakında tweak kurdum miss