iOS 11.2.5 beta 4 kullanıma sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
iOS 11.2.5 beta 4 kullanıma sunuldu
Apple gerçekleştirdiği resmi açıklama ile birlikte iOS 11.2.5 sürümünün dördüncü beta sürümünü kullanıma sundu.

Kısa bir süre içerisinde iOS 11.2.2 işletim sistemiyle birlikte karşımıza çıkan ve bu işletim sistemini yaşanan hataları gidermek adına geliştirdiğini duyuran Apple firması, haftalık periyotlar halinde yayınladığı iOS 11.2.5 beta 4 sürümüyle geliştiricilerin karşısına çıktı. Yayınlanan yeni güncelleme ile birlikte iOS 11.2.5 betasında artık Siri'nin mevcut haberler hakkında yapılan sorgulama da günlük haber podcastleri sunmaya başlayacağı ortaya çıkarken, varsayılan kaynak olarak ise The Washington Post'tan haberler sunulacak.



Kullanıcılar tercihine göre Fox New, CNN veya NPR gibi isimleri de tercih edebilecekken, CarPlay yada kulaklık bağlı olduğunda Siri'ye yeni haberler sorulduğunda bu özellik devreye girecek. iOS 11.2.5 sürümünü telefonlarına yükleyenler, CarPlay ile kulaklık bağlı olduğunda devreye girecek.



Bunun haricinde işletim sisteminde hata düzeltemleri ve güvenlik geliştirmeleri üzerinde de odaklanılacakken, iCloud Messages özelliği de yeniden sisteme kazandırılmış olacak.

iOS 11.2.5 Beta 4 hangi cihazlara yüklenebilir?
iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone SE, iPad Pro 9.7, iPad Pro 10.5, iPad Pro 12.9, iPad 9.7, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 ve iPod Touch (6. nesil) modelleri iOS 11 güncellemesini bugün itibariyle cihazlarına yükleyebilecek.
 
Son düzenleme:

Benzer Konular

ANIL
Cevap
1
Görüntüleme
268
TheNightMare.
TheNightMare.
Cevap
0
Görüntüleme
544
TheNightMare.
TheNightMare.
Cevap
0
Görüntüleme
396
TheNightMare.


Üst Alt