Esendağlı
Üye
Yuh be,benim telefonu(1520)özellik ve donanım yönünden baya bir ezmiş ama benim cihaz da onu ağırlığı ile pert etmiş resmenEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
![]()

Yuh be,benim telefonu(1520)özellik ve donanım yönünden baya bir ezmiş ama benim cihaz da onu ağırlığı ile pert etmiş resmenEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
![]()

ben 1520 yi hep seveceğimYuh be,benim telefonu(1520)özellik ve donanım yönünden baya bir ezmiş ama benim cihaz da onu ağırlığı ile pert etmiş resmen![]()
950 xl 1199₺,orada yaşamak varmış950XL 1199, 950 1099 Avustralya doları ile Microsoft un resmi mağazasında listelenmiş durumda. Elbette bu fiyata Avustralya'nın vergisi de dahil ve bu vergide %10 gibi bir şeye tekabül ediyor sanırım.

Eğer alabiliyor olsaydım, patronlarım kesin el koyarlardı. 
yalnız 920 ye verdiğiniz linkten kapak falan bakınca anladım ki telefon eskimiş. kapak kılıf vs. hiçbir şey yok 920 ile ilgili.Mozo kapaklarının ön siparişi haftaya başlıyor.
@bulutsuzgeceLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@bulutsuzgece

Ben resimleri göremiyorum (1520 8.1)çokta merak ediyorum doğrusu.1520 ve 950 XL fotoğraf karşılaştırması:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
pc de bile açamadım ben firefox, ie, Microsoft edge açmadı sadece chrom açıyor nedenseBen resimleri göremiyorum (1520 8.1)çokta merak ediyorum doğrusu.