Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bu iki modelde bana l1520 yi değişmeme sebep modeller değil. Hala bana 1520 daha cazip geliyor.

Bence de hiç gerek yok, her yönüyle yeterince fazla, tasarımını da unutmamak gerek. O yüzden ben de L1520 sabitim.

Sanırım sistemin final sürümü de Kasım ayında çıkacak.
Cihazları üzerinde Insider Preview sürümüyle piyasaya sürmezler heralde :kıskıs: @papakudioflu @Sensation

Edit: Final güncellemesi Aralık ayında çıkacakmış.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Resmen dalga geçiyorlar he, Rtm'yi yayınlamak bu kadar mı sürer ya, Build etkinliğindeki sürümü yaysalar ya millete (her ne kadar kendilerine has sunsalar da) :angry:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ebesinin nikahı ya Aralık ayı nedir, yok abi Microsoft beceremedi bu işi.

Sistemi henüz bitiremedikleri için 1-2 ay ileri atmışlar belli ki.
Sorunlarla boğuşmaktan istenen özellikleri getiremediler ki bir türlü.
Her yapı farklı bir sorunla geldi, sistem uygulamaları daha tam oturup şekillenmedi, sorunlar ve eksikler var.
O kadar sorun ve hatanın dışında; daha sırada bekleyen pek çok kullanıcı isteği var. (OTG, çoklu pencere, gelişmiş görev yönetimi vs vs)
Aralık ayına yetişeceği konusunda da şüpheliyim ben.

skynet

Üye
2016'dan önce zor

m542tf

m542tf

Üye
Şubat 2016 öncesi Türkiye'ye gelmesi çok zor gibime geliyor.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bence de hiç gerek yok, her yönüyle yeterince fazla, tasarımını da unutmamak gerek. O yüzden ben de L1520 sabitim.
Resmen dalga geçiyorlar he, Rtm'yi yayınlamak bu kadar mı sürer ya, Build etkinliğindeki sürümü yaysalar ya millete (her ne kadar kendilerine has sunsalar da) :angry:
Windows 10 Mobile kararlı sürüm çalışmaları nedeniyle uzattıklarını sanıyorum.

Son düzenleme:
phasan

phasan

Üye
güzel telefonlar

phasan

phasan

Üye
950 türkiye ye nezaman gelir arkadaşlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
1520 de güzeldi bilsem senden alabilirdim :)
Bir tane Sarı bir tane de Kırmızı vardı. Aşırı büyük olmasından dolayı iş yerinde kullanım zorluğu oldu. Bu nedenle istemeyerek de olsa elden çıkardım byu arada da ideal boyutları için Lumia 930'da tercih ettim.

950 türkiye ye nezaman gelir arkadaşlar
Kasım ayının ikinci yarısı veya Aralık ayının başlarında gelir diye tahmin ediyoruz.

phasan

phasan

Üye
Bir tane Sarı bir tane de Kırmızı vardı. Aşırı büyük olmasından dolayı iş yerinde kullanım zorluğu oldu. Bu nedenle istemeyerek de olsa elden çıkardım byu arada da ideal boyutları için Lumia 930'da tercih ettim.

Kasım ayının ikinci yarısı veya Aralık ayının başlarında gelir diye tahmin ediyoruz.
gelsin uygun fiyat olursa yıl sonuna almayı düşünüyorum güzel telefon android alacaktım ondada cogu kullandıgım telefonda kasma oldugu ıcın almayı dusunmuyorum ıos da zaten cok pahalı batarya desen cok dusuk ondan pek alınmaz bence wp suan ıcın ıdeal telefon

sahanemir

sahanemir

Üye
Yurt dışındayım şimdi bakalım ne zaman gelir buraya 950XL

m542tf

m542tf

Üye

Ali reis şubat 2016 dan önce gelmez bu telefonlar Türkiye'ye.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Lumia 550 kılıfı...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Telefonlar 3. nesil Canlı Görüntüler özelliği ile geliyor.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: dücane, versino2 ve suyunsesi
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Telefonlar 3. nesil Canlı Görüntüler özelliği ile geliyor.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
ne kadar şuan yeni telefon almayacak olsamda insanın içi gidiyor baya güzel özellikler var ancak ben bundan sonra çıkan amiral gemiyi almayı düşünüyorum oda anca seneye bu zamanlarda çıkar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
versino2

versino2

Üye
Bunların hepsi 925 e de gelse bari

...decode...

...decode...

Üye
dün şunu sormuştum, arada kaynadı.

Bi şey merak ettim, etkinlikte gözden kaçırmış da olabilirim ama 950 ve 950 XL'de LED bildirim ışığı var mı? Çünkü sistem hali hazırda final sürümünde bunu sağlayacak gibi duruyor. İkisinde de Glance var ama bunu merak ettim ben.

Üst Alt