Sistem Tavsiyesi (4700-4800 TL her şey dahil)

Sponsorlu Bağlantılar

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
    Konu Sahibi
Sistem Tavsiyesi (4700-4800 TL her şey dahil)
Arkadaşlar merhaba monitör,klavye-faresiyle berbaer böyle bi sistem topladım. Öncelikli amacım oyun oynamak, bir de mühendislik kazandığım için haliye o programları kullanmak. Sizce olmuş mudur? Eksik gediği nedir? Herhangi bi öneriniz var mı?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
İşlemciyle Anakartı Değiştir 5.Nesil Al Soket 2011 Sanırım 5.Nesiller Aldığın İşlemci ve Anakart Eski
Ayrıca Power ve Kasaya 500TL Vereceğine 350 400 e 80plus 600W Güç Kaynaklı Kasalar Var Onlardan Al BOşa Para Verme vede Vatanbilgisayara Git Oradan Al Olmazsa Onları Hem Görürsün hemde Önerirler Şu İyi Bu İyi Diye

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
    Konu Sahibi
Ya Skylake fantazisine girmek istemedim çok pahalı henüz anakartlar ramler falan. Ki ben aman aman da performans farkı alacağımı düşünmüyorum en azından fikrim bu yönde. Kasanın yanı şeffaf, akrilik sanırım, içerisi görünüyo ve geniş baya 5 fana kadar destekliyo ondan seçtim malum mersinde yaşıyorum... Güç kaynağı da 85plus o yüzden ve 5 yıl garantisi varmış, sonuçta kötü parçalar emanet etmeyeceğiz. Biraz daha dengeli bi sistem olsun istedim normalde gtx 980'e abanılabilirdi ama diğer etmenlere de önem verdim. Eğer Skylake de bariz fark olur diyosan bi de Skylake toplayalım. Ama bu sefer anakarta da sırf gaming etiketi için yüzlerce lira fazla vericem...

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
O Zaman İşlemci Anakartı Değiştir Muhakkak SistemO Kadarda Isınmaz Merak Etme Su Soğutma Alırsın

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
sizin tavsiyeniz nedir DDR4 sistem olarak?
Ramleri Kafana Göre Uydur Önemli Değil

İşlemcilerde Sanırım 6.Nesil Çıkmş Yeni Gördüm Bak
Buda İ7
Buda Alacağin Ortalama Anakart 1151 Soket Olması Lazım

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
aynen islemciyi degistir

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ediyorum hocam, yardımcı oldu. Ama böyle de çok tuzluya gelecek. Sizce o kadar fiyat farkına değer mi?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
İşlemciyi skylake yapmana çok da gerek yok
4790K al yanına da z97 bi anakart seç

Zaten 6700k 4790k dan % 5 falan daha hızlı

DDR3 1600mhz ramler kullan

Üst Alt