Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
27 eylül 2015 bjk vs fb
Sponsorlu Bağlantılar
Baydırman
Moderator
Konu Sahibi
27 eylül 2015 bjk vs fb
berabere bitecek diye düşündüğüm maç.
gomez veya nani psikopatlık yaparsa bol gollü olabilir
Galatasaray'ın kadrosu ortada. Şu an ilk üçte hatta ilk beşte bile değil. Hatta ezici üstünlükle Beşiktaş alır
Baydırman
Moderator
Konu Sahibi
gollü beraberlik ya da fb galibiyeti bekliyorum.
Metin137
Üye
İlk yarı 0 ikinci yarı fener
The Pancar
Üye
FB alır
Baydırman
Moderator
Konu Sahibi
beşiktaş kanatlarda töre ve quaresmayı oynatırsa fenerbahce için gol kapıları ardına kadar açılabilir. nani ve mitroviçe dikkat!
şenol hoca risk almak için bunu deneyecektir. ama futbolda hiçbir şey kesin değil. bakarsın kanaryamızın boynu bükülür
mario gomezdende bir ricam var. münihteki gibi düşünme. (daha çok atmalıyım, daha acımasız olmalıyım felan filan..) tamam atıyorsan 2-3 at ama 6-7 düşünme en azından fenerbahçe maçlarında biraz insaf lütfen
zombaka
Üye
Şimdi fb kazanırsa bjk suçu hakeme atacak bjk kazanırsa (ki istediğim bu) fb suçu hakeme atacak gs kazandığı için hakem gs den yana falan dencek hertürlü face sayfam hakemlere küfürlerle dolcak
mürteza16
Üye
İlk yarıyı Fenerbahçe 1-0 veya 2-0 kazanırsa maçı da kazanır. İlk yarı beraber veya Beşiktaş aleyhine biterse Beşiktaş alır. Tabi Pereira çıktığı 12 derbiden 2'sini kaybetmiş. Bu maçta önemli taktikleri olacaktır. Beşiktaş 60-75 dakikaları arasında çok etkili. Bu dakikalarda Fenerbahçenin savunma yapması çok önemli. Ben Pereira'nın taktiğine güveniyorum bu maçta. Tahmini sonuç: 2-1 Fenerbahçe alır. Nani ve RvP atar golü. Beşiktaşın golünüde Mario Gomez atar.
Silinen Üye 2505573
Kapalı Hesap
aynen bi gomez geldi diye 8 tane gol atacaklarini saniyolar
mürteza16
Üye
Gomeze fazla güvenmiyorum bu maçta açıkçası. Ceza sahasında topla buluşmadığı sürece pek tehlike yaratamaz. Çünkü arkası dönükken dönebiliyor, ama pas atıyor. Bu da onu etkisiz kılacaktır. Bu maçta Markoviç çok önemli bir silah olacaktır Fenerbahçe'de. Çünkü Nani ve RvP markajda olur.