FIFA 16 Ultimate Team v2.0.102647 APK

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
FIFA 16 Ultimate Team v2.0.102647 APK
Mobil cihazınızda daha yeni, daha iyi ve daha hızlı FIFA deneyimi ile güzel futbolu oynayın. FIFA 16 Ultimate Team, her güzel atağı, parmak ısırtan golü ve zaferi konsol kalitesinde grafiklerle hiç olmadığı kadar güzel kutlamanızı sağlıyor. Google Play'in en gerçekçi futbol oyununu deneyimleyin.

** Üstün kaliteye sahip çok ayrıntılı bir oyundur. Lütfen cihazınızda en az 1,4 GB boş alan bulunduğundan emin olun. FIFA 16 Ultimate Team en iyi şu cihazlarda çalışır: Motorola Nexus 6, HTC Nexus 9, HTC M8, Asus Nexus 7 2nd Gen, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 edge, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, Samsung Galaxy Note Edge, Sony Ericsson Xperia Z2 Tablet, Sony Ericsson Xperia Z3, Samsung Galaxy S4, HTC Nexus 4, LG G2. **

YEPYENİ OYUN MOTORU
Maçlarda gelişmiş beceri hareketleri, daha heyecan verici goller, hassas kontroller, akıllı takım arkadaşları ve gelişmiş animasyonlar sizi bekliyor. Ayrıca, topu kontrol etmek için Analogları ve Düğmeleri kullanmanızı sağlayan Gelişmiş Hibrid Kontrollerle bir pro oyuncu gibi oynamak artık çok daha kolay. Hücum Zekasıyla birlikte gelişmiş ofsayt farkındalığı kazanarak savunmacıları oyundan düşürün. Alternatif olarak, teknik direktör olmak için maçları simüle etmeyi seçin. Bitmedi! Mobil cihazlarda ilk kez çok özel gol sevinçleri gerçekleştirebileceksiniz!

ULTIMATE TEAM'İNİZİ KURUP YÖNETİN
Hayalinizdeki takımı kurmak için Lionel Messi, Jordan Henderson ve Juan Cuadrado gibi süper yıldızları kazanın, takas veya transfer edin. Oyun stilinizi, dizilişinizi, formalarınızı ve diğer özellikleri seçtikten sonra en güçlü kadro kompozisyonunu oluşturmak için oyuncu kimyalarını dengeleyin.

GERÇEK DÜNYA FUTBOLU
500'ün üzerinde lisanslı takımdan 10.000'in üzerinde oyuncu arasından seçim yapın, dünyanın dört bir yanından gerçek arenalardaki gerçek liglerden oyuncularla mücadele edin. Dinamik Başarılarla gerçek hayattaki maçları oyunda yeniden canlandırın.

OYUNCU TAKASI
Artık oyuncu ve öğe takas ederken daha iyi bir öğe edinmek için şansa ihtiyacınız yok. Takas ettiğiniz öğe veya oyuncu ne kadar değerli olursa, karşılığında alacaklarınız da o kadar iyi olur!

Nerede olursanız olun bu güzel oyunu oynamaya hazır mısınız? FIFA 16 Ultimate Team'i hemen edinin! 

Önemli Müşteri Bilgisi: Bu uygulama devamlı bir internet bağlantısı gerektirir (internet bağlantısı ücreti ödemeniz gerekebilir). EA’nın Gizlilik ve Çerez Politikası, Hizmet Şartları ve Son Kullanıcı Lisans Anlaşması'nın kabul edilmesi gerektirir. Üçüncü taraf analiz teknolojisiyle veri toplar (ayrıntılar için Gizlilik ve Çerez Politikası'na bakın). 13 yaş üstü kişilere yönelik İnternet ve sosyal ağ sitelerine doğrudan bağlantılar içerir.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

• Beğen
Tepkiler: Jan, COKOPRENSSS ve murro_16

Rygebin

Rygebin

Üye
teşekkürler.
Yalnız hafif kasma var o çok göze dokunuyor.

COKOPRENSSS

Üye
S4 telefonum uyumlu degil hatasi aliyorum..simdiden iginize tskler

Rygebin

Rygebin

Üye
S4 telefonum uyumlu degil hatasi aliyorum..simdiden iginize tskler
Benim cihazım dahil çoğu cihaz uyumsuz . Zamanla güncellemelerin gelmesiyle düzelecektir. Örnek verirsek Fallout Shelter'da yeni bir oyun o da yeni yeni uyumluluğu açıldı.

COKOPRENSSS

Üye
Haklisin nasill olsa gelicek birazda daha sabir sanirimm

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
Su an bircok cihaz icin uyumsuz.. daha yeni yeni düzeliyor. . Google play linkini kontrol edin surekli yeni cihazlara açılıyor uyumluluğu.. ya da goigle playa pcden girip bilgilerinizi cihazi seçin indir diyin o sekilde iniyor..

N. O. T. E. 2

Üye
Abi goz aciyom kapiyom mac bitiyo ya altinda kadro kurdum maclar hep en fazla 1 veya tas catlasin 2 golle bitiyo suresi cok hizli akiyor ve ayarlanmiyor bu yuzden cok sogudum gunlerce bekledigim bir oyundu macta basliyom pat diye bir duduk ilk ilk yari bitti tam basliyom bi duduk daha mac bitiyo o iki duduk arasi atarsam bir gol anca atabiliyom bu sorun degil ama dusuncesizlik bence 2 dk yerine 4 dk yapmalari lazim zaten bi mod yok oyunda alt ustu 10 mac yapiyoz 2dk ne ya gosteripte elletmemek gibi bisey bu :D :D

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
tory1tory

tory1tory

Üye
gm discovery siyah ekran sorunu yaşıyorum maça girince ayrıca menülerdede kasma yaşıyorum

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
Note 2 de çalıştıran var mi..

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Mod apk çalıştırıp coıns olan varmı acaba :tebessüm:

alixxxxx

Üye
Arkadaşlar z1 çalıştırırmı deneyen varmı?

ali4444

Üye
lg g2 akıcı sıkıntı yok

murro_16

murro_16

Üye
S4 e yükledim ama akıcı bir şekilde oynamıyo kuzenin Z2'de miss güncellenirse inşallah 2015 gibi akıcı kullana bilirim . Bi de şaka gibi en iyi çalıltıran telefonlar arasında S4 de var acaba LTE li modeli mi kastediyorlar .

Sarangni

Sarangni

Üye
Note 3 sıkıntısız oynanıyor. Yalnız süre ayarını bulamadım ya da yok. Bütün menüye baktım görünmüyor. Bu büyük sıkıntı. Göz açıp kapayıncaya kadar maç bitiyor.

vegatablo

vegatablo

Üye
32 gb G3 aralarda kasma oluyor menü hiç akıcı değil bide eksikleri var oyunun dostluk maçı turnuva modlari olsa süre ayarı ve zorluk ayarı kamera acısı değiştirme bunları göremedim yada yok ama kick off olursa bide süre ayarlanirsa tadindan yenmez

MaxipmaN

Üye
mali400mp4 yüzünden samsunga bir kez daha sövücem muhtemelen

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
Obb inmiyor, ufak bi zip dosyası indiriyor o kadar... ayrica indirsem note2 de açar mı...?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Obb inmiyor, ufak bi zip dosyası indiriyor o kadar... ayrica indirsem note2 de açar mı...?
Az önce denedim indirmekte OBB linki, bilgisayardan mı telefondan mı indiriyorsunuz bilmiyorum, ben Firerfox PC den denedim.

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
Cepten CM ve mozilla kullanarak denedim ama inmiyor. Zaten mailru'dan genelde indirme yapmiyor sebebini bilmiyorum... pc veya baska bi tarayici denerim link saglam diyosunuz madem..

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş