FIFA Mobile Soccer

Sponsorlu Bağlantılar

lordalexandre

lordalexandre

Üye
    Konu Sahibi
FIFA Mobile Soccer
Futbol oynamak daha önce hiç FIFA Mobile'daki kadar heyecan verici olmamıştı! Takımınızı kurup yönetin, karşılıklı oynayın ve günlük içerikleri düzenli olarak takip edin. Deneyimli bir oyuncu olmanız veya sahaya ilk kez çıkıyor olmanız fark etmez; her zamankinden daha iddialı olan FIFA Mobile, 100 MB'ın altındaki indirme boyutuyla mobil cihazlar için tamamen özel olarak tasarlandı ve istediğiniz her an oynamanıza imkan tanıyor.

EŞSİZ GERÇEKÇİLİKLE OYNAYIN
FIFA Mobile, 30'un üzerinde lig, 650 futbol takımı ve 17.000 futbolcuyla gerçeğe uygun bir futbol deneyimi sunuyor. En sevdiğiniz yıldızlarla zafere koşun; geçit vermeyen defans oyuncularından bitirici forvetlere kadar birçok oyuncuyla dünyanın en popüler sporunun tadını çıkarın.

ULTIMATE TEAM'İNİZİ YÖNETİN
Tuttuğunuz takımı seçin, oyuncu transfer ederek kendi kadronuzu kurun. Kadronuza derinlik katın, ilk 11'de düzenlemeler yapın ve her maçtan önce taktiklerinizi düzenleyerek modern futbolun vazgeçilmezi olan rotasyonun ustası olun. Doğru kararları verin, kulübünüzün gelişimini takip edin.

KAZANMAK İÇİN ATAK YAPIN
Atak Moduyla oyununuza yepyeni bir rekabet seviyesi getirin. Atak pozisyonlarını oynayarak zafere ulaşabileceğiniz heyecan verici maçlara çıkın. Küçük çaplı stratejilerin ve güncellenen kontrollerin ustası olarak takımınızı başarıya ulaştırın.

CANLI ETKİNLİKLERİ TAKİP EDİN
Futbol dünyasından güncel haberlere ve maçlara uygun içeriklerle sevdiğiniz oyuna yılın 365 günü bağlı kalın. Gün boyunca değişen Canlı Etkinlinklere anında katılın; ödül, Paket ve Oyuncu Öğeleri kazanma şansı yakalayın.

BİR LİGE KATILIN, DÜNYAYA AÇILIN
Seride ilk kez, arkadaşlarınızla ve dünyanın dört bir yanındaki diğer oyuncularla güçlerinizi birleştirmenize imkan tanıyan gerçek bir sosyal deneyim olan Liglere katılın. Ligler arası şampiyonalarda becerilerinizi test edin ya da Lig Düellosu Turnuvalarında en iyi oyunculara meydan okuyarak liderlik tablolarında yükselin. Diğer oyuncularla sohbet edip onlara hediye gönderebileceğiniz Ligler, mutlaka katılmanız gereken bir global futbol topluluğu.

Önemli Müşteri Bilgisi: Bu uygulama devamlı bir internet bağlantısı gerektirir (internet bağlantısı ücreti ödemeniz gerekebilir).









İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
 
Son düzenleme:


Baydırman

Baydırman

Moderator
Online mı?
Offline oynanabiliyor mu?
 
lordalexandre

lordalexandre

Üye
    Konu Sahibi
Link son sürüme güncellendi
 
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Teşekkürler
 
  • Beğen
Tepkiler: lordalexandre
Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
benim aradıgım bi oyun degil ben liglerden bir takım alıp sanpiyonluk mucadele veren bi çekişmeli bir oyun bekliyordum hep aynı hikaye o yüzden oynamayı tercih etmiyom birde lige katılın diyor katılmıyo ben görüşüm bu iyi günler
 
kralberk13

kralberk13

Üye
teşekkürler
 

sevyeter0101

Üye
Oyun FIFA 18 olacak arkadaşlar 2 saat sonra güncelleme gelebilir oyuna haberiniz olsun akşam saat 19:00 gibi baya degişecek diyorlar oyun
 


Üst Alt