FIFA 20 Ultimate Team özellikleri açıklandı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
FIFA 20 Ultimate Team özellikleri açıklandı
EA Sports FIFA'nın en çok oynanan oyun modu Ultimate Team'in son özelliklerini paylaştı. FIFA 2020 Ultimate Team özellikleri açıklandı.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Kendi takımınızı kurup ilerlediğiniz FIFA Ultimate Team modunda bu sene yeni ikon futbolcular yer alacak. Ön sipariş vermeniz halinde farklı takımlara transfer olmuş izlenen futbolcuya oyunda sahip olabilirsiniz.

FUT 20'de sezon görevleri yer alacak. Sezon görevlerini günlük veya haftalık olarak yaparak XP toplayabilir, seviye atlayabilir ve çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Sezon görevlerini yaparak stadyum, arma, forma ve kutlamaları özelleştirme kilidini açabilirsiniz.

FUT 20'de Mystery Ball ve King of the Hill isimli yeni oyun modları eklenecek. FUT 20'de 4 arkadaşınız ile birlikte yapay zekaya karşı maçlar yapabileceksiniz. FUT 20'de istatistiklerinizi daha detaylı bir şekilde takip edebilirsiniz.

FUT 20'de kadro yönetimi tasarımı değiştirildi. Aktif kadronuza, transfer marketine, oyuncu fiyat karşlaştırma, hızlı satma, oyuncu özellikleri gibi işlemlere tek bir ekrandan ulaşabilirsiniz.


 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve Buğra


Üst Alt