Darqos
Üye
Bayramda Kavga Var Bir Bakın Beyler
SA Beyler Ben haklı tarafım O suçlu ve o 18 yaşında ama aklı küçük bir herif çocuk beyni var Bana İFTRA attı yanı sıkıntı büyük ,şimdi beyler diyeceğim şu Boyum 1.86 Eskiden Basketboll oynardım Kemiklerim iri kemik zayıf değil ve darbeye karşı dirençliyim İnşaatta çalışıyorum Bayramdan sonra KİK BOKS a yazılacağim ancak benim kavgam Bayramda ve Benim kaslarım var Göbek kası ve pazı Karşıdaki Herifi dövebileciğimi biliyorum ancak Kavga ederken aşırı heyecan oluşuyor tek problemim bu nasıl yenerim bu hissi yaş 16 Tekmelerim boyumu aşıyor Hergin mekik ve şnav çekiyorum vebisiklet sürüyorum sporumu yapıyorum. Şu Heyecanı nasıl atarım ?

sonra işte bi kavga oldu 15 tane kürt arkadaşla bana daldılar o zaman heyecanlanmamıştım kendimi korumuştum. O zaman işe yaramıştı tabi ama bu aralar kavga etmedim hiç. Bu yöntem var ama diğer yöntem de bütün sokak kavgalarını izle, bak istediğin kadar box bil, adamda kilo var, rakibinin üzerine oturdu mu iş biter. Üzerine oturdu mu istese öldürür onu. Eğer sende ona göre iriysen sende bunu deneyebilirsin. Diğer bi çözüm de aşırı sinirlenmen lazım heyecanı hissetmemen için. Mesela online kafa topu diye oyun var androitte, her yandığımda sinirden duvarlaya yumruk atıyorum elimi kanattım normalde azami 30 şınav çekerken sinirlenerek 35 tane rahat çektim. Yani bu 3 ünü dene. Kavgadan önce o oyunu oyna yan mesela. 1: kendine telkin ver heycanlanmıcam diye 2: iriysen üstüne otur ve döv 3: sinirlen ama mantıklı ol

(Tabi zorda kalırsan)