Deadpool siyah ekranda kaldı [SORUN ÇÖZÜLDÜ]

Sponsorlu Bağlantılar

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Deadpool siyah ekranda kaldı [SORUN ÇÖZÜLDÜ]
mübarek dosya zaten yaklaşık 6 gb rar dan çıkar kur vs yaptım ettim sonra ***** yaptım tr dil yama yapıp verdim startı intro geçiyor siyah ekranda kalıyor tr yamasız denedim değişen bişe olmadı ***** siz zaten hiç çalışmıyor istersen 500 tık at banamısın demiyor mübarek ne yapmam lazım şimdi 2kere indirip kurdum sonuç aynı tabi 2 seferde aynı kaynakdan indirdim varmı öneriniz

Rygebin

Rygebin

Üye
mübarek dosya zaten yaklaşık 6 gb rar dan çıkar kur vs yaptım ettim sonra cra ck yaptım tr dil yama yapıp verdim startı intro geçiyor siyah ekranda kalıyor tr yamasız denedim değişen bişe olmadı cra ck siz zaten hiç çalışmıyor istersen 500 tık at banamısın demiyor mübarek ne yapmam lazım şimdi 2kere indirip kurdum sonuç aynı tabi 2 seferde aynı kaynakdan indirdim varmı öneriniz
Verdiği bir hata ya da bağlantıladığı driver veya program var mı. Windows live vardı eskiden çok sıkıntı çıkarıyordu :ehe

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
hata verse hata yı çözmeden gidecez zatende hata da vermiyorki yav öylece siyah ekran sadece

Rygebin

Rygebin

Üye
  • Beğen
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
özellikleri karşılıyor mu snn pc

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Evet

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Nerden yapicam onu :D
Benim pc ninki 1024×768
Once oyunun kendi crackini at sonra masaustune sag tik isletim sis. Ne ise artik ona gore
Xp ise sag tik ozellillere bakin gorusun
Win 8 ve uzerinde sag tik kisisellestir veya goruntu ayarlari diye sik vardir oralari karistir biraz eger cozunurluk ayarlama yerinde 1920x1080 yoksa monitorun desteklemiyordur
Eger monitorun desteklemiyorsa oyunu acmadan 1024x768 yapmalisin ama nasil yapilacagini bilmiyorum nette arastir belki bulursun

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Once oyunun kendi crackini at sonra masaustune sag tik isletim sis. Ne ise artik ona gore
Xp ise sag tik ozellillere bakin gorusun
Win 8 ve uzerinde sag tik kisisellestir veya goruntu ayarlari diye sik vardir oralari karistir biraz eger cozunurluk ayarlama yerinde 1920x1080 yoksa monitorun desteklemiyordur
Eger monitorun desteklemiyorsa oyunu acmadan 1024x768 yapmalisin ama nasil yapilacagini bilmiyorum nette arastir belki bulursun
monitör desteklemiyor oyunu düşürücez artık regedit den olurmu :hmmm

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
monitör desteklemiyor oyunu düşürücez artık regedit den olurmu :hmmm
Regeditten olacagini pek sanmiyorum belgelerimdeki dosyalar da artik yeni oyunlarda olmuyor yine de belgelerimden oyunun dosyalarina bakabilirsin veya evde fullhd tv varsa ona bagla 1920x1080yap sonra oyunu ac cozunurlugu oyunun icinden dusur normal monitorune geri bagla

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Regeditten olacagini pek sanmiyorum belgelerimdeki dosyalar da artik yeni oyunlarda olmuyor yine de belgelerimden oyunun dosyalarina bakabilirsin veya evde fullhd tv varsa ona bagla 1920x1080yap sonra oyunu ac cozunurlugu oyunun icinden dusur normal monitorune geri bagla
belgelerimde defauld.profile dosyası var text gibi editlenmiyor maalesef evde öyle bir tv de yok

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
belgelerimde defauld.profile dosyası var text gibi editlenmiyor maalesef evde öyle bir tv de yok
O zaman aklima baska bir sey gelmiyor ama bu sorun cozunurlukle alakali oyun kendi ayarlamiyor monitor desteklemeyince goruntu de veremiyor bu sekilde kaliyor

• Beğen
Rygebin

Rygebin

Üye
Ben link atmıştım hocam ama olmadı mı göremedim mesaj mı silindi?

Üst Alt