Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

sahanemir

sahanemir

Üye
şarzı daha bilmiyorum ama daha önce oynadığım kafa dağıtmak için bir oyun vardı nadiren kasardı şimdi daha kötü gibi bakalım ilerde daha iyi olacaktır.

Son düzenleme:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Yükleme yapmadan önce dikkat edeceğimiz en önemli konular:
(bu hususları genelde atlıyoruz, ama çok önemli)

1- Yükleme yapmadan önce mutlaka yedek almak, e-postayı senkronize etmek.
2- Lüzumsuz, sonradan yükleyebileceğimiz uygulamaları kaldırmak, masaüstündeki uygulamaları azaltmak.
3- Yükleme yapıldıktan sonra cihaz açılır açılmaz müdahale etmemek, en az yarım saat kendi haline bırakmak.
4- sonra cihazı kapatıp-açmak. Açıldıktan sonra mağzaya girip tüm yüklenmekte olan-güncellemesi yapılan o anki uygulamaların hepsini durdurmak. Ardından da sistemle ilgili uygulamaları seçerek yüklenmesini beklemek, önemli sistem uygulamaları yüklendikçe cihazı tekrar kapatıp-açmak..
Ek olarak eğer telefonu kurcalamak için acele ediyorsanız şöyle de bir yöntem uygulayabilirsiniz; arkaplanda yapılan yükleme ve güncellemeleri kontrolü olarak yaptırmak. Telefon açılınca hemen Mağazaya gidip "tüm güncellemeleri durdur"a tıklayın. Önce mağaza güncellemesini listede bulup ilk onun güncellemesini devam ettirin. Bitince mağazayı yeniden başlatıp yine güncellemeleri kontrol edin. Listede sistem ve önemli bulduğunuz güncellemeleri devam ettirip diğerlerini durdurun. Bu sayede telefonu fazla kasmadan güncelleme yoğunluğu ile telefonu zorlamadan işinize bakabilirsiniz.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Şarj acayip bir şekilde iyi gidiyor dun akşamdan beri %15 şarj pil tasarrufu kapalı

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bu yapıda olmamış

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Haritalar, OneNote, Word Preview, PowerPoint Preview, Excel Preview güncellendi.

remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar yeni yapıya apk yükleyemedim. İlk başta yükledim açılmadı. kaldırdım uygulamayı ama şuan tekrar yükleyemiyorum. APKDeployment uygulamasında hata veriyor. Hata çıktısını SS aldım.

enessrsy

enessrsy

Üye
Beklemede şarj daha kötü gibi ama birazcık daha beklemek gerekiyor sanırım.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
sahanemir

sahanemir

Üye
sistem ısınıyor ,pil bakımından iyi değil 8.1 de olan yerinde kalsın daha bence şu anda bile sıcak arkada çalışan birşey yok üstelik..

sahanemir

sahanemir

Üye
evet daha hızlı o bir gerçek ama olmamış daha gene,de 8.1 kadar hızlı değil.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows 10 Mobile Insider Preview Yapı 10536.1004 yüklemesinden sonra mesajlaşma uygulamasında sorunlar yaşayanlar aşağıdaki adresi Microsoft Edge tarayıcının adres barına yapıştırıp uygulamayı tekrardan yüklerseniz sorun kaybolacak.

ms-windows-store: pdp?pfn=Microsoft.Messaging_8wekyb3d8bbwe

": pdp?" Olan yerdeki boşluğu silmeyi unutmayınız. İfade çıktığı için boşluklu olarak yazmak zorunda kaldım.
@bulutsuzgece @Sensation
Şu da olur

mp2934

mp2934

Üye
Project Astoria araçları güncellenmiş

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mağaza'da aramayla çıkmayan Microsoft uygulamaları:
Microsoft Mesajlaşma:
Messaging Skype Beta:
Photos Add-ins:
Nearby Numbers:
Mağaza:

Hepsini ilk mesaja ekledim. Unuttuğum varsa başka ekleyelim.​

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, serinaga ve bulutsuzgece
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Play to @Sensation

mp2934

mp2934

Üye
Adminlere sesleniyorum wp maxicep uygulamasının güncellenmesi lazım ne zamandır durum aynı edge den girmek te bir o kadar sıkıntılı her zaman yeniden deneyin hatası veriyor lütfen düzeltilsin

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul

Üst Alt