Ek olarak eğer telefonu kurcalamak için acele ediyorsanız şöyle de bir yöntem uygulayabilirsiniz; arkaplanda yapılan yükleme ve güncellemeleri kontrolü olarak yaptırmak. Telefon açılınca hemen Mağazaya gidip "tüm güncellemeleri durdur"a tıklayın. Önce mağaza güncellemesini listede bulup ilk onun güncellemesini devam ettirin. Bitince mağazayı yeniden başlatıp yine güncellemeleri kontrol edin. Listede sistem ve önemli bulduğunuz güncellemeleri devam ettirip diğerlerini durdurun. Bu sayede telefonu fazla kasmadan güncelleme yoğunluğu ile telefonu zorlamadan işinize bakabilirsiniz.Yükleme yapmadan önce dikkat edeceğimiz en önemli konular:
(bu hususları genelde atlıyoruz, ama çok önemli)
1- Yükleme yapmadan önce mutlaka yedek almak, e-postayı senkronize etmek.
2- Lüzumsuz, sonradan yükleyebileceğimiz uygulamaları kaldırmak, masaüstündeki uygulamaları azaltmak.
3- Yükleme yapıldıktan sonra cihaz açılır açılmaz müdahale etmemek, en az yarım saat kendi haline bırakmak.
4- sonra cihazı kapatıp-açmak. Açıldıktan sonra mağzaya girip tüm yüklenmekte olan-güncellemesi yapılan o anki uygulamaların hepsini durdurmak. Ardından da sistemle ilgili uygulamaları seçerek yüklenmesini beklemek, önemli sistem uygulamaları yüklendikçe cihazı tekrar kapatıp-açmak..
Arkadaşlar yeni yapıya apk yükleyemedim. İlk başta yükledim açılmadı. kaldırdım uygulamayı ama şuan tekrar yükleyemiyorum. APKDeployment uygulamasında hata veriyor. Hata çıktısını SS aldım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şu da olurWindows 10 Mobile Insider Preview Yapı 10536.1004 yüklemesinden sonra mesajlaşma uygulamasında sorunlar yaşayanlar aşağıdaki adresi Microsoft Edge tarayıcının adres barına yapıştırıp uygulamayı tekrardan yüklerseniz sorun kaybolacak.
ms-windows-store: pdp?pfn=Microsoft.Messaging_8wekyb3d8bbwe
": pdp?" Olan yerdeki boşluğu silmeyi unutmayınız. İfade çıktığı için boşluklu olarak yazmak zorunda kaldım.
@bulutsuzgece @Sensation
Project Astoria araçları güncellenmiş

Eski şeyler bulunuyor ama yükleme tuşu aktif değil diye biliyorum. Yanlış mıyım?Play to @Sensation
Ben bu uygulamayı hiç göremedim w10 da.Eski şeyler bulunuyor ama yükleme tuşu aktif değil diye biliyorum. Yanlış mıyım?
Çünkü yüklemeye izin yok. O yüzden eklemedim şimdilik. İleride ne olur bilinmez.Ben bu uygulamayı hiç göremedim w10 da.