Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

enessrsy

enessrsy

Üye
Batarya performansı kötü şu ana kadar ama sorun benim bataryada olabilir çünkü 3 yıl olacak neredeyse artık. Daha önce değiştiren oldu mu pili fark ediyor mu acaba?

skynet

Üye
Cihazdan cihaza fark ediyor güncelleme

enessrsy

enessrsy

Üye
Batarya performansı kötü şu ana kadar ama sorun benim bataryada olabilir çünkü 3 yıl olacak neredeyse artık. Daha önce değiştiren oldu mu pili fark ediyor mu acaba?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Edge testte 439 puan almış. Kullanıcı deneyimi sunamadıktan sonra isterse 1000 puan alsın. Kimse demesin zorla mı yüklettiler diye. 47 geribildirim yapıp 850 oylama almışım. Ama yazdıklarımın hiçbiri yapılmıyor

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bir tp sürümde tabiiki bazı aksaklıklar olacaktır ama, ekstra bir özellik koymadan yayınladığınız güncelleme bir önceki sürümü aratıyor ise, ortada bir sorun var demektir.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Microsoft için asıl önemli olan masaüstü işletim sistemi ancak bu forumda hala bunu anlamayanlar var :)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bende cihaz çok iyi hafif takılmalar var pil durumuda iyi L625

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Microsoft için asıl önemli olan masaüstü işletim sistemi ancak bu forumda hala bunu anlamayanlar var :)
Bence gelecek deskop tan ziyade mobil sistemlerde.zaten son zamanlarda ms boyle stratejik hataları çok yapar oldu,xp varken ucube bir vista çıkardı herkesi deli etti,o hatasını win7 ile düzeltti derken kaşındı ve win8 gibi insanların alışkanlıklarının tam tersi olan bir sisteme gitti.şimdi ise w10 hadi oldu diyeceğiz bu seferde mobil kullanıcılarını resmen küstürmek için elinden geleni yapıyor.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Bence gelecek deskop tan ziyade mobil sistemlerde.zaten son zamanlarda ms boyle stratejik hataları çok yapar oldu,xp varken ucube bir vista çıkardı herkesi deli etti,o hatasını win7 ile düzeltti derken kaşındı ve win8 gibi insanların alışkanlıklarının tam tersi olan bir sisteme gitti.şimdi ise w10 hadi oldu diyeceğiz bu seferde mobil kullanıcılarını resmen küstürmek için elinden geleni yapıyor.
evet küstürmek için elinden geleni yapıyor ancak mobil platform masaüstü gibi değil,alternatif çok hemde öyle eskisi gibi android de falan kasma yok,işlemci ve ramlar yüksek durumda,yani şu anda zaten az bir kullanıcı sayısı var wp de ve microsoft bu az olan kesim i de elinden kaçırmaya çalışıyor,sistem bir şekilde olur ancak mağaza daha önemli ..

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Pil çok kötü. 2 saat beklemede %4 azalmış arkada çalışan hiçbişey yok wifi ve data kapalı. 8.yapıda pil çok iyiydi.
Kullanımda da çok gidiyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
evet küstürmek için elinden geleni yapıyor ancak mobil platform masaüstü gibi değil,alternatif çok hemde öyle eskisi gibi android de falan kasma yok,işlemci ve ramlar yüksek durumda,yani şu anda zaten az bir kullanıcı sayısı var wp de ve microsoft bu az olan kesim i de elinden kaçırmaya çalışıyor,sistem bir şekilde olur ancak mağaza daha önemli ..
Her şeye rağmen ben W10M nin geleceğini çok iyi görüyorum yalnız beni endişelendiren ms nin mobil sisteme çok duyarsız gibi davranıp ağırdan alması.Önümüzdeki ay ms nin etkinliği var,mevcut kullanıcılarında heyecan uyandıracak ne var elinde,tekrar hologramları mı gösterecek merak ediyorum.

stockton

Üye
1 önceki yapıyla arada 4-5 hafta olsun, hiç bir yenilik getirmeden sadece sorunları düzeltme iddiasıyla gelsin, hem de çeşitli bahanelerle gelmesi 2 hafta ertelensin, bir de üstüne fast ring (neresi fastsa?) olsun ama neredeyse hiçbir şey düzeltilmemiş olsun!

Of Microsoft of!

(Haklarını yemeyelim klavye epey iyi olmuş, ama sevinemiyorum. Çünkü bu yapıda düzelen öbür yapıda yine bozulabiliyor!)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
artık cidden bazılarına bu yazılımı zorla yüklettiklerini düşünmeye başladım. Sanki silah dayayıp yükletiyorlar. Arkadaşlar sorun olacak. İllaki olacak sorun olmasa zaten tp olarak değil tam surum olarak verirlerdi. Burası ms a yakarış yada dertleşme yeri değil. Bir sorununuz varsa yazın , bizde yazalım. Sorunları herkes bilsin. Sorunlar belli. Problemler belli. Boş yorum lütfen atmayın. Bizlerde boş serzenişler için buraya girip boş yorumlar okumayalım.

9. Yapıda 1520 de ciddi manada performans artışı var. Hiç takılma donma kasma yaşamadım. Max iki saniyelik olarak bikaç defa bekleme yaptı. Onun haricinde hiç yazılımda hiç problem görmedim. Az da olsa Uygulama problemleri mevcut. Edge de hali hafif bazı sıkıntılar var. Bu yapının 1520 de en kotu etkisi şarj oldu. Aşırı hızlı boşalıyor.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Her şeye rağmen ben W10M nin geleceğini çok iyi görüyorum yalnız beni endişelendiren ms nin mobil sisteme çok duyarsız gibi davranıp ağırdan alması.Önümüzdeki ay ms nin etkinliği var,mevcut kullanıcılarında heyecan uyandıracak ne var elinde,tekrar hologramları mı gösterecek merak ediyorum.
yanlış hatırlamıyosam eğer siz ve sizin gibi birçok kişi bu forumda aynı büyük beklentileri 8.1 güncellemesi içinde söylüyodu,ben o zaman da aynı düşüncedeydim ve bunlar doğru çıktı ve benim tahminlerim yine aynı,bence beklentileriniz düşük olsun,Microsoft için asıl önemli olan masaüstü işletim sistemi ve bu sefer 10 ile başarıyı yakaladı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
yanlış hatırlamıyosam eğer siz ve sizin gibi birçok kişi bu forumda aynı büyük beklentileri 8.1 güncellemesi içinde söylüyodu,ben o zaman da aynı düşüncedeydim ve bunlar doğru çıktı ve benim tahminlerim yine aynı,bence beklentileriniz düşük olsun,Microsoft için asıl önemli olan masaüstü işletim sistemi ve bu sefer 10 ile başarıyı yakaladı
Umarım aynı başarıyı mobil sistem de de yakalar,bu benim temennim.ben Apple nin cihazlarına 3000-3500 tl veremem,androide de alışamıyorum:)

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve bozkirdangelen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Translator 10 Beta uygulaması artık indirilebilir durumda:

• Beğen
Tepkiler: trepcan
braayn

braayn

Üye
Win 10 Mobile Final çıktığında da bazı modellerde çok iyi çalışırken bazı modellerde sorunlu olacaktır.Nedir bu sorunlar stabilite ve şarj sorunları.Şimdi MS biraz şatafatlı bir sistem yapsın ozaman göreceğiz şu 512,Mb'lık cihazların bile çok stabil çalışmasını . İşte ozaman 512 Mblı cihazlar 8.1 Denimdeki gibi stabil olsunda görelim .

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye

Şarj çok kötü değil hatta iyi gibi sabah 6:15 te şarjdan çektim
Bi kapatan bakem ne oluyor :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lımia 930 & Yapı 10536 ikilisi ile geçirdiğim ilk günün ardından düşüncelerimde değişiklik yok. Lumia 930 bir önceki yapıda da sorun çıkarmamıştı. Şu anda da aynı. Batarya için yorum yapmak istemiyorum. Yükseltmeden sonra ilk şarjımı az önce yaptım. Yükseltmeden sonra şarj düzeyi %85'ti. Bir günden fazla gitti. Bir iki saat civarında da oyun oynadım bu arada.

Kilit ekranındaki gecikme sorunu çözülmüş. Sessiz saatler uygulamasının eylem merkezindeki buton sorunu kısmen çözülmüş. Bizde çalışmamasının nedeni olarak Cortana'nın aktif olmamasını düşünüyorum.

Bunlar dışında başlangıç ekranı bekletmesi hiç olmadı. Bazı uygulamalarda açılışta çok kısa bekleme oluyor. Ara yüz animasyonları başarılı bir şekilde çalışıyor. Ufak tefek kozmetik sorunlar var ama çok da göze batmıyor.

Microsoft Edge istenilen düzeyde değil. Yetenek olarak gelişse de kullanım hızı düşük. Geç tepki veriyor ya da tepki verse de vermemiş gibi arka planda işlem yaparak bekletiyor.

Benim tecrübe ettiğim kadarıyla Yapı 10512'den daha iyi durumda bir yapı yayınlandı. 6 Ekim tarihinde bir Microsoft etkinliği var ve orada Windows 10 Mobile yüklü yeni telefonlar da tanıtılacak. Benim tahminim göre bu etkinlikte Windows 10 Mobile güncellemesi için de bazı önemli gelişmeler paylaşılacak.

Bu arada yeni Yapı ile birlikte gelen fotoğraflar uygulaması da oldukça hoş ve kullanışlı olmuş. Ben beğendim.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: trepcan

Üst Alt