Yardım htc cihazım arzalandi

Sponsorlu Bağlantılar

Majardoma

Üye
    Konu Sahibi
htc cihazım arzalandi
Bir kaç gün önce telefon kendiliğinden kapandı bir daha açılmadı power tuşuna basiyorum sadece titresiyor bir kaç telefoncuya goturdum birisi 3-4 gün sure verdi vermedim diğeri 2 gundur oyaliyor yapamadı oda başka bir yere goturdum orasida telefonla bağlantı kuramadigini söyledi napabilirim yazılımsal dediler hhatanin , HTC desire 500 , herhangi root veya rom filanda atmadim

apollo14

apollo14

Üye
Sarja takınca cihaz ne gibi bir tepki veriyor ?

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Telefonu ses kısma ve poster tuşuna basarak bootloder moduna alıyorsan ve sorun donanımsal değil ise yapılabilir.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Çökmüş Olabilir Belki

Majardoma

Üye
    Konu Sahibi
Sarja takınca cihaz ne gibi bir tepki veriyor ?
Hocam tepede turuncu bir ıışık yanıyor ve yine titreşiyor
Telefonu ses kısma ve poster tuşuna basarak bootloder moduna alıyorsan ve sorun donanımsal değil ise yapılabilir.
oraya bile girmiyor.Yani birden bire oldu bir kaç yere götürdüm boot atılması lazım dedi
Çökmüş Olabilir Belki
Büyük ihtimal öyle

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
silivriserdar

silivriserdar

Üye
Pc Görüyor ise all one kit diye bir araç var onunla bootloder moda almaya çalış. Bootloder kilidi kırılmadan o cihaza hiç birşey yapılamaz. Ilk önce o kilit açılması gerek. Sonra cwm yüklenir ve sağlam bir rom yüklenir. Bende 1 tane sağlam rom var. Tek simli cihaz için.

Majardoma

Üye
    Konu Sahibi
Pc Görüyor ise all one kit diye bir araç var onunla bootloder moda almaya çalış. Bootloder kilidi kırılmadan o cihaza hiç birşey yapılamaz. Ilk önce o kilit açılması gerek. Sonra cwm yüklenir ve sağlam bir rom yüklenir. Bende 1 tane sağlam rom var. Tek simli cihaz için.
Cok sagolun hocam deniyorum hemen , nasıl yapacagimi anlatır misiniz diğer aşamaları , bide PC görmezse napcam
yok hocam pc görmüyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt