Atrix açılış logosunda takılı kalıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

mrklkn

Üye
    Konu Sahibi
Atrix açılış logosunda takılı kalıyor.
Selamlar 4.4.4 cm 11 v2 kullanıyordum arada reset atması dışında başka sorunla karşılaşmamıştım. Birkaç gün önce telefon kendiliğinden kapandı ve açamadım. Açmaya çalıştığımda yeşil bildirim ışığı yanıp söndü ve ekran hiç açılmadı. Pilini çıkarttıp biraz araştırıp deneyeyim dedim.

Ertesi gün açtığımda Motorola logosu gözükmeye başladı ama recovery moduna birkaç deneme sonrası girebildim wipe işlemlerini yaparak 4.4.4 cm 11 v3 kurdum. tekrar açmayı denediğimde yine boot ekranında takıldı ve bildirim ışığı renk değiştirerek yanıp sönmeye başladı.

Orjinal romu atayım dedim fastboot'ta pil düşük uyarısı verdiği için herhangi bir işlem yapamadım. Akrep şarj cihazı alarak bataryayı doldurdum ve fastboot, RSD işlemini yaparak orjinal romu yükledim RSD işlem sırasında "please manually power up this phone" uyarısı verdi ve kendim telefonu başlatarak işlemi tamamladım. Sonrasında zar zor recovery'e girip wipe data cache işlemini yaptım. Telefonu açmak istediğimde tekrardan boot ekranında kaldı. Bildirim ışığı bir kere beyaz sonrasında mavi olarak yanıp sönüyor.

Ne yapabilirim? Herhangi bir önerisi olan var mı?Tekrar selamlar. Tekrardan fastboot ve rsd işlemini yaptım. rsd yi yaptıktan sonra telefon açıldı. Bir iki dakika sonra tekrar kapandı.
Açtığımda reset atmaya başladı. Bunun üzerine recovery e girerek wipe data cache işlemini yaparak yeniden başlattım. Fakat yine açılmadı. Bunun üzerine yine hızımı alamadım rsd ile yeniden orjinal yazılımı yükledim. Yükleme esnasında "Phone is beeing rebooted" aşamasında telefonda blur kurulumu ekranı geldi ve aşama bitince yeniden kapandı. RSD işlemini bitirince yine açılmadı :(

Ne yapsam bilemedim. Sorun donanımsal olabilir mi? Hala garantisi devam ediyor. Unlocked ekranından kurtuldum ama recovery e giriyor. rootu mu kaldırmam gerekiyor.

@Metalci Melek rom konusunda deneyimlerinden uzun süredir faydalanıyorum. Bu sorun hakkında bir çözümün var mı?
 


HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
İngilizcen varsa xda da sor hacı
 

mrklkn

Üye
    Konu Sahibi
xda da konulara filan baktım ama birşey bulamadım. Telefonu açmadan unroot yapma şansım var mı?
Şu anda motorola simgesi geliyor sol üst köşede unlocked yazmıyor fakat fastboot, recovery, RSD menülerine girebiliyorum. Bu haliyle garantiye yollarsam sorun olur mu?
 
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Orjinali flaşlayıp yollayabilirsin o zaman rootda kalkıyor
 
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Önce wipe yap sonra orjinali flaşla
 

mrklkn

Üye
    Konu Sahibi
Orjinale flashladım. Hala power up+ vol down tuşlarına basınca recoverye filan giriyor. Bu menüler orjinal yazılımda da açılıyor mu?
Çok safça bir soru oldu ama bu şekilde açılıyorsa bilmiyordum.
 
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Evet
 

mrklkn

Üye
    Konu Sahibi
O zaman garantiye yollayayım. Bir haftadır bir sürü konuya baktım çözüm bulamadım.
Atrix konusunda sorunlarla ilgili cevap veren yegane kişisin. Cevapların için teşekkür ederim :icelim:.
 
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Motorola benden sorulur :)
 


Üst Alt