theekizo
Üye
beyler sizden bilgi almak istiyorum bu konudaki kernelin özellikleri neler oluyor roma göre ?
Romda kullanilan kernel mi hocam sorunuzu biraz daha acik sorun
beyler sizden bilgi almak istiyorum bu konudaki kernelin özellikleri neler oluyor roma göre ?
aynen hocam romda kullanılan kernellerin özelligi nedir diye bilgi alacaktımda gerek kalmadı baya sorunlu bir romRomda kullanilan kernel mi hocam sorunuzu biraz daha acik sorun
ama görsellik mükenmel 
aynen hocam romda kullanılan kernellerin özelligi nedir diye bilgi alacaktımda gerek kalmadı baya sorunlu bir romama görsellik mükenmel
![]()
ama tavsiyem kitkat kullan kafan rahat olsun 
mobil veriden dosya indirmiyordu ne sacmalık ama internete bağlanıyordumhocam sorunlu diyosun ama lollipop romlar içindeki en stabili son güncellemesiama tavsiyem kitkat kullan kafan rahat olsun
![]()
dogru diyosun sagol 
Hocam bende artık zenfone 2 yada general mobile android one 4g ye geçicem. Wonderı da satıcam sizce wonder+16gb hafıza kartı+ 2 tane kap kaç tl ye satarım?Resurrection Remix final sürümü gelmiş, nilac da artık Asus ZenFone 2 ZE551ML alarak bırakmaya karar vermiş ayrıca android m üzerinde çalışmayacağım yazmış. Deneyen var mı kurmaya değer mi son sürüm?
Ne yazıkki ama bence artık wonderı birakip baska telefonlara yonelmeliyiz. Wonder artik rom konusunda pabucu dama atildi ne yazik ki.desenize kimse kalmıyo artık wonder cı![]()
bu arada wonder bırakılırmı ya bende lg g3 var ama wonderi asla bırakmıyorum onla uğraşmak çok güzel
bana o konu hkkında bilgi vericek arkaşların düşüncelerini ve yönlendirmelerini bekliyorum teşekkürler 
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu konuda ne diyorlar nasıl kurulması gerekiyor arkadaşlarbu arada wonder bırakılırmı ya bende lg g3 var ama wonderi asla bırakmıyorum onla uğraşmak çok güzel
bana o konu hkkında bilgi vericek arkaşların düşüncelerini ve yönlendirmelerini bekliyorum teşekkürler
![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu konuda ne diyorlar nasıl kurulması gerekiyor arkadaşlarbu arada wonder bırakılırmı ya bende lg g3 var ama wonderi asla bırakmıyorum onla uğraşmak çok güzel
![]()
Kaça satarsınız bilmem ama ben yeni telefon alınca wonderi sıfırlayıp ailemden birine vermeyi düşünüyorum.Hangi telefonu almalı orası sıkıntılıHocam bende artık zenfone 2 yada general mobile android one 4g ye geçicem. Wonderı da satıcam sizce wonder+16gb hafıza kartı+ 2 tane kap kaç tl ye satarım?
Yine 3-4 yıl götürecek bir telefon almak lazım sürekli yenilemektense.Zenfone 2 ye baktım ekran parlaklığı az gibi geldi,aniden kapandı bir daha açılmadı gibi sorunlar okudum.Lg g3 ısınıyormuş,Xperia z2 kronik hat sorunları varmış,z3 pahalı.Şöyle bir araştırınca sorunları görmek kolay ama telefonda şans da lazım.Nexus 5 2015 aklıma takıldı bu ayın sonunda tanıtılacakmış ama Türkiye'ye gelir mi beklemeye değer mi bilmem.Nexus 6 bile gelmemiş.stok galiba deneyemedim eger stoksa güzele benziyor geliştirmişler final 4 ama linkleri bulamadım ölmüşhocam stock mu bu ?? bu arada bence de bırakılmaması lazım tamam belki eskide kaldı ama hala özellikleri yeterli dye düşünüyorum
hocam stock mu bu ?? bu arada bence de bırakılmaması lazım tamam belki eskide kaldı ama hala özellikleri yeterli dye düşünüyorum
tabiki wonder bırakılmaz ben hayla uğaşıyorum 
kardes cok sade nexuslar pek hoş durmuyor ya görselliği beğenmedim benKaça satarsınız bilmem ama ben yeni telefon alınca wonderi sıfırlayıp ailemden birine vermeyi düşünüyorum.Hangi telefonu almalı orası sıkıntılıYine 3-4 yıl götürecek bir telefon almak lazım sürekli yenilemektense.Zenfone 2 ye baktım ekran parlaklığı az gibi geldi,aniden kapandı bir daha açılmadı gibi sorunlar okudum.Lg g3 ısınıyormuş,Xperia z2 kronik hat sorunları varmış,z3 pahalı.Şöyle bir araştırınca sorunları görmek kolay ama telefonda şans da lazım.Nexus 5 2015 aklıma takıldı bu ayın sonunda tanıtılacakmış ama Türkiye'ye gelir mi beklemeye değer mi bilmem.Nexus 6 bile gelmemiş.
Resurrection Remix final sürümünü kuran var mı cm12.1 e göre nasıl?

stok galiba deneyemedim eger stoksa güzele benziyor geliştirmişler final 4 ama linkleri bulamadım ölmüştabiki wonder bırakılmaz ben hayla uğaşıyorum
kardes cok sade nexuslar pek hoş durmuyor ya görselliği beğenmedim ben![]()

bende angry brds go yu oynuyamamıştımO degil de su telefon da asphalt 8 i akici sekilde bi oynayamadim ya icim de kaldi![]()
neyse onuda yapar ilerleyen zamanlarda diye ümit ediyorum 
bende angry brds go yu oynuyamamıştımneyse onuda yapar ilerleyen zamanlarda diye ümit ediyorum
![]()

Eğer 3-4 yıl götürsün istiyorsanız ya g2 ya zenfone2 yada general mobile 4gKaça satarsınız bilmem ama ben yeni telefon alınca wonderi sıfırlayıp ailemden birine vermeyi düşünüyorum.Hangi telefonu almalı orası sıkıntılıYine 3-4 yıl götürecek bir telefon almak lazım sürekli yenilemektense.Zenfone 2 ye baktım ekran parlaklığı az gibi geldi,aniden kapandı bir daha açılmadı gibi sorunlar okudum.Lg g3 ısınıyormuş,Xperia z2 kronik hat sorunları varmış,z3 pahalı.Şöyle bir araştırınca sorunları görmek kolay ama telefonda şans da lazım.Nexus 5 2015 aklıma takıldı bu ayın sonunda tanıtılacakmış ama Türkiye'ye gelir mi beklemeye değer mi bilmem.Nexus 6 bile gelmemiş.
Resurrection Remix final sürümünü kuran var mı cm12.1 e göre nasıl?
denedim diye hatırlıyorum oynuyamamıştımhocam g-wonder rom da denediniz mi o oyunu![]()

kardesim 3 hafta asus zenfone 2 kullandım tek kelime ile "mükenmel" telefon.Eğer 3-4 yıl götürsün istiyorsanız ya g2 ya zenfone2 yada general mobile 4g
Hocam lg arayüzü çok kötü bence biraz da bu yüzden kaybediyor. Ama zenfone 2 kesinlikle mükemmel.denedim diye hatırlıyorum oynuyamamıştım
kardesim 3 hafta asus zenfone 2 kullandım tek kelime ile "mükenmel" telefon.
aynen öyle zenfone fiyatına göre canarHocam lg arayüzü çok kötü bence biraz da bu yüzden kaybediyor. Ama zenfone 2 kesinlikle mükemmel.