Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Cok onyargili davraniyorsunuz arkadaslar.Hicbiriniz Microsoft'u tam olarak tanimamis.Sahsi goruslerinizde gordugunuz en ufak bir hosnutsuzlugunuzda Microsoft'un butun yaptiklarini butun emeklerini unutuyorsunuz.
Bu sirket boyle kullanicilari ve takipcileri mi hakediyordu ?
Microsoft'u tanimayanlar,saglamligindan duzeninden haberi olmayanlar emeklerini onemsemeyenler yaptiklarindan memnun olmayanlar sirketi takip etmeyi ve urunlerini satin almayi biraksinlar bu kadar basit.

Ote yandan bircok yorum dusunce haberlere dayali olsada haberler suan icin yetersiz ve buna ragmen hemen koyun gordugunuz kismi kadar konusuyorsunuz.

Ustelik elestiri ve on yargilarin buyuk kismi olumsuz.

Eger birazcik varsayimci ileri dusunceli umutlu ve ayni zamanda umut verici davransaydiniz daha iyi olabilirdi.

Benim dusuncelerim ise sirketin farkli stratejiler kuracagina dayali.

Conceptlere dayanarak hayal kurmak sirketi asagilamak dogru bir davranis degil.Elbetki isteriz hos seyler ortaya ciksin.

Daha dun magazasindan sikayetci olanlar bugun Lumia 950 ve Lumia 950 XL cikti diye buralarin etrafina toplandilar.

İste Microsoft bu kadar mukemmel.

Ote yandan ben Microsoft'un Lumia serisinin klasik kasa modelininin disina cikmadan alicilari memnun edecek bir model cikaracagini dusunuyorum.

Bazi yerden duydugum isitmelere gore birazda olasiliklere gore Microsoft yeni seriler cikarabilir.Bu konuda duydugum isim ise "Surface Phone".Belkide Lumia serisi icerisinden farkli modelli serilerde olabilir.Ornegin "Lumia Pro".

Hersey olabilir ama asla mantiktan ayrilmamak lazim.

Hic birinizi kinamadim.
Hatalari ogrenmek guzeldir.
Microsoft ayaklanmaya hazirlaniyor gibi.İstedigimiz bir cok model farkli bir sekilde gelebilir.

Saglicakla,umutlarla. ;)

Hiçbirimizi kınamadığın için teşekkür ederiz :D

• Beğen
Tepkiler: technogamer2345

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kullanıcıların beklentileri doğrultusunda bir Çin sitesinin hazırladığı Lumia 950 konsepti.

@Bay H @Sensation @papakudioflu

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ON9, Sensation, m542tf ve 4 diğerleri
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye

Kullanıcıların beklentileri doğrultusunda bir Çin sitesinin hazırladığı Lumia 950 konsepti.

bu konseptcileri microsoft a transfer etmek lazım..

• Beğen
Tepkiler: ON9
BelaMonte

BelaMonte

Üye
S810 kullanmaları sizce saçma değil mi? Üstelik s820 nin s810 dan 2 kat daha fazla performans veriyorken...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
S810 kullanmaları sizce saçma değil mi? Üstelik s820 nin s810 dan 2 kat daha fazla performans veriyorken...

820'li cihazlar 2016'da satışa çıkacak.
Şu an hala 810 sezonu devam ediyor :hmmm

suyunsesi

suyunsesi

Üye

Ben olsam ledleri MS nin pencere logosuna gömerdim. Microsoft yazısını da kameraya yanaştırırdım. Flash patladığında Windows Logosu yansın. Tasarımın çok daha şık olacağını düşünüyorum.

Vaktinde ben bile bir concept yapmıştım :D En azından Kamera ledinin yeri için tekrar paylaşayım.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll, maydinmaydin, yunus-emre-6606 ve 5 diğerleri
BelaMonte

BelaMonte

Üye
820'li cihazlar 2016'da satışa çıkacak.
Şu an hala 810 sezonu devam ediyor :hmmm
s820 li 2 tane çıkacak cihaz duydum şuana kadar hatta biri htc nin. Beni aşırı tereddüte düşürdü ama bakacaz artık

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Dünkü iPhone 6S Plus tanıtımından sonraki son durum... :tebessüm:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve suyunsesi
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Aluminium ve Polycarbonate...
Bu konuda olumsuz düşünüyordum. L 535 i kullanınca beğenmeye başladım.
Ancak yine de aluminum'un duruşu bir başka..

Diğer konularda Lumia 950 XL açık ara önde ve yarışı birinci bitirmemesi için mucize lazım..

suyunsesi

suyunsesi

Üye
950xl daha henüz yok. Artı o gelene kadar yeni bir iphone daha çıkmasın? :lac:

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim ve maydinmaydin
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Şu windows 10 Mobile yola bir çıksın, sistem otursun(o da yıl sonuna kadar tamamen rayına oturmuş olur) microsoft'u hiç kimse kolay kolay tutamaz.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Aslında Apple bunu hep yapıyor. Mükemmel pazarlama gücü ve satış stratejisi ile marka değerini kullanarak eski inovasyonları Ay'ı keşfetmiş gibi tanıtabiliyor ve insanlar da ağzı açık seyrediyor bunları. Misal:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: murooo55, GianniInfantino, maydinmaydin ve 5 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

iPhone6 Plus 25 Eylül'de satışa sunulacak.
Lumia 950 XL'de ondan 1 ay sonra (muhtemelen 26 Ekimde) tanıtılacak ve Kasım ayında satışa sunulacak.
Yani aralarında öyle fazla bir zaman farklı olmayacak. En fazla 2 ay...

• Beğen
Tepkiler: dark_13 ve suyunsesi
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Lumia 950 XL'de ondan 1 ay sonra (muhtemelen 26 Ekimde) tanıtılacak ve Kasım ayında satışa sunulacak.
Zaman farkında öte, Windows 10 Mobile'ın tamamlanmış olması, beklentileri karşılaması ve çıkacak cihaz ve cihazların iyi bir pazarlama tekniği ile reklam edilmesi gerekli. Apple etkinlik yaparken haber siteleri bile canlı yayın linki veriyor, Nokia ürünlerini TV de zor görüyorduk. Umarım MS bu konuda da çalışıyordur ve Nokia'nın yıllardır kullandığı şeyleri diğer firmalar yeni buluşmuş gibi tanıtırken MS elindeki hazinenin farkına varıp çok iyi reklam yapmalı. Yoksa aynı tas aynı hamam devam edecek.

ArMaGeDdOn_87

Üye

uygulama olmadıktan sonra o akıllı telefonu hesap makinesi gibi kullanırsın :) siz hâlâ böyle boş karşılaştırmalar yapın :)
Aralarındaki satış farkıda 10 kat olur herhalde :)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Bir Lumia'nın iPhone 6 ile rekabete gireceğini mi söylüyorsunuz? Yapmayın arkadaşlar. Hayalciliği bırakalım. Wp10 bizim yani Wp8 kullanıcılarının beğenisini alıp onayından geçmeden ve Lumia metal ince kasa üst seviye bir cihaz çıkarmadan bu imkansız. iPhone kendisi plastik kasa çıkardı ve o bile metal kasayla rekabet edemedi.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
m542tf

m542tf

Üye
Türkiye 'ye gelmesi en az altı ay o da gelirse tabi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bir Lumia'nın iPhone 6 ile rekabete gireceğini mi söylüyorsunuz? Yapmayın arkadaşlar. Hayalciliği bırakalım. Wp10 bizim yani Wp8 kullanıcılarının beğenisini alıp onayından geçmeden ve Lumia metal ince kasa üst seviye bir cihaz çıkarmadan bu imkansız. iPhone kendisi plastik kasa çıkardı ve o bile metal kasayla rekabet edemedi.
insanlardaki bu metal kasa fanlığını anlamıyorum metal kasayı bir çizin görün sonra ne oluyor geri getiremezsiniz ve genelde de çıkartılması zor kısımlar metal yapıldığı için telefonu komple değiştirmeniz gerekiyor plastik böyle bir şey değil kolay çizilmez ve bana göre daha güzel gösterişli bir şey tabi kullanıcıya göre değişirde burada tutumunuz biraz yanlış yani sanki herkez metal kasa bekliyor gibi yapmayın

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve Esendağlı

Üst Alt