GM Discovery 2 [Güncellendi] CyanogenMod 12.1 (5.1.1) V3

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2587160

Silinen Üye 2587160

Kapalı Hesap
[REDACTED]

Son düzenleme:

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Cyanogenmod da saf android'i kullanıyor, saf androd uygulamaları var içinde gapps felan yok, cm'nin özelliğide o saf android kullanıp üstüne kişiselleştirme özellikleri ekliyor, Gereksiz hiç bir uygulama bulamazsın

Silinen Üye 2587160

Silinen Üye 2587160

Kapalı Hesap
[REDACTED]

Son düzenleme:
Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
zen ui romu var bu romu taban alarak rom yapmaya çalışıyorum. Sıfır Stabil AOSP tabanına inmeye çalışıyorum eğer bunu başarırsak rom paleti takip edilemeyecek kadar gelişir zaten

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2587160 ve TheLost72
TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Dediğin AOSP 4.4.x mi 5.x.x mi olcak ?, eğer 4.4.x yapcaksan uğraşma zaten yapıldı AOSP 4.4.x Hem Deodex hem odex versiyonu var. ama çok şarjı çok stabil değil ve bazen ekranda titrremeler oluyo hani sorunsuz değil ama üzerinde uğraşılırsa Tam anlamıyla AOSP olur

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
hocam odex mi daha iyi deodexmi romun ne sorunu var link atarmısın Onu stabilleştireyim

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Deodex daha iyi diye biliyorum daha kişiselleştirilebilir, Rom'un sorunları OTG çalışmıyor, Ekranda bazen yanıp sönmeler oluyor(titreme gibi), şarj çok stabil değil, ve galiba HiFi çalışmıyor. Rom'da gereksiz bazı uygulamalar var;
maxicep.com/forum/konu/discovery-2-aosp-rom-4-4-2-deodex.949751

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Deodex istiyosaniz custom rom kurun kislestirme v.b fsrk vsr dshs iyi

H0lligan

Üye
Deodex daha iyi diye biliyorum daha kişiselleştirilebilir, Rom'un sorunları OTG çalışmıyor, Ekranda bazen yanıp sönmeler oluyor(titreme gibi), şarj çok stabil değil, ve galiba HiFi çalışmıyor. Rom'da gereksiz bazı uygulamalar var;
maxicep.com/forum/konu/discovery-2-aosp-rom-4-4-2-deodex.949751
Gmd stock da da otg calismiyorki tani yolu varmis onu acmanin mobileuncle ile

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Benim stock'ta OTG okuyordu MIUI'da okuyor, Recovery'de okuyo, hatta OTG Disk Explorer ile, her ROM'da OTG çalışıyor ama rom'un kendi file manager'ı okumuyor

H0lligan

Üye
Benim stock'ta OTG okuyordu MIUI'da okuyor, Recovery'de okuyo, hatta OTG Disk Explorer ile, her ROM'da OTG çalışıyor ama rom'un kendi file manager'ı okumuyor
:hmmm ozaman benim bahsettigim sanirim gmd1 oluyor :hmmm

Silinen Üye 2587160

Silinen Üye 2587160

Kapalı Hesap
[REDACTED]

Son düzenleme:
TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
AOSP var ama şarj'ı cok iyi degil, ROM'da nedense ekranın rengi bi garip renkler cok canli degil.

tayfur422

tayfur422

Üye
Selamun Aleykum Kardeşlerim cihaza cyegaen mod 5.1.1 v2 romunu yükledim tel kapandı bida acılmadı pcye taktıgımda bildirim ısıgı yanıyor driverlar kurulu flash tool görmüyor ses acma+power tusu ile denedeim yine olmadı önceden okumustu yüzde 84 e kadar geldi sonra telin bildiirm ısıgı yandı bende stop a bastım cıkarttım teli
birde telpaya göndermiştim cihaz takibine ekran ve sub sıvılı onarım bedeli yazmıslar benm cihazım su almadı ve ekranında hasar yok sikayette bulunmayı düşünüyorum

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
Selamun Aleykum Kardeşlerim cihaza cyegaen mod 5.1.1 v2 romunu yükledim tel kapandı bida acılmadı pcye taktıgımda bildirim ısıgı yanıyor driverlar kurulu flash tool görmüyor ses acma+power tusu ile denedeim yine olmadı önceden okumustu yüzde 84 e kadar geldi sonra telin bildiirm ısıgı yandı bende stop a bastım cıkarttım teli
birde telpaya göndermiştim cihaz takibine ekran ve sub sıvılı onarım bedeli yazmıslar benm cihazım su almadı ve ekranında hasar yok sikayette bulunmayı düşünüyorum
Telpa alakasız yerden hasar cikarip somuyor kardes

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Eğer telpa servisine yakınsan, git yanlarına yüz yüze konuş bence.

tayfur422

tayfur422

Üye
Eğer telpa servisine yakınsan, git yanlarına yüz yüze konuş bence.

yok kardşeim yakın deilim cihazı sp flash tool a gördürmem lazım ama tüm driverlar kurulu win 7 işletim sistemim önceden flaslıyordu simdi dlaslamıyor

• Beğen
Tepkiler: karakule1421
Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7 flaşlaması lazım kardeş. General Mobile sırf para koparmak için telefonun Orjinal romunu yayınlamıyor. Yayınlasa Telpaya gerek kalmaz.Linkdeki zipi i indir ;
1) All MTK Drivers içerisinden ;
1.1) FeaturePhoneDriver\v1.1032.1 InstallDriver.exe kur
1.2) New inst. win 7&8x64 içerisinden (işletim sistemin 32 bit ise dpinst.exe) 64 bit ise DpInst64.exe kur
1.3) işletim sistemin kaç bit ise o klasörden x64 (senin 32 bit ise x86) spinstall.exe kur
2) PDANet Driver içerisinden PdaNetA4150.exe kur
3) UniversalAdbDriverSetup6.msi kur

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
daha sonra sp flash tool la ses kısma +usb vs. dene

• Beğen
Tepkiler: tayfur422
tayfur422

tayfur422

Üye
Windows 7 flaşlaması lazım kardeş. General Mobile sırf para koparmak için telefonun Orjinal romunu yayınlamıyor. Yayınlasa Telpaya gerek kalmaz.Linkdeki zipi i indir ;
1) All MTK Drivers içerisinden ;
1.1) FeaturePhoneDriver\v1.1032.1 InstallDriver.exe kur
1.2) New inst. win 7&8x64 içerisinden (işletim sistemin 32 bit ise dpinst.exe) 64 bit ise DpInst64.exe kur
1.3) işletim sistemin kaç bit ise o klasörden x64 (senin 32 bit ise x86) spinstall.exe kur
2) PDANet Driver içerisinden PdaNetA4150.exe kur
3) UniversalAdbDriverSetup6.msi kur

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
daha sonra sp flash tool la ses kısma +usb vs. dene
kardeşim yardımın için sagol dediklerini biliyordum zaten bida yaptım olmadı pc den ses gelmiyo teli takınca falan görmüyo sadece telefonun bildirim ısıgı yanıyo

Üst Alt