Gmd stock da da otg calismiyorki tani yolu varmis onu acmanin mobileuncle ileDeodex daha iyi diye biliyorum daha kişiselleştirilebilir, Rom'un sorunları OTG çalışmıyor, Ekranda bazen yanıp sönmeler oluyor(titreme gibi), şarj çok stabil değil, ve galiba HiFi çalışmıyor. Rom'da gereksiz bazı uygulamalar var;
maxicep.com/forum/konu/discovery-2-aosp-rom-4-4-2-deodex.949751
Benim stock'ta OTG okuyordu MIUI'da okuyor, Recovery'de okuyo, hatta OTG Disk Explorer ile, her ROM'da OTG çalışıyor ama rom'un kendi file manager'ı okumuyor
ozaman benim bahsettigim sanirim gmd1 oluyor 
Telpa alakasız yerden hasar cikarip somuyor kardesSelamun Aleykum Kardeşlerim cihaza cyegaen mod 5.1.1 v2 romunu yükledim tel kapandı bida acılmadı pcye taktıgımda bildirim ısıgı yanıyor driverlar kurulu flash tool görmüyor ses acma+power tusu ile denedeim yine olmadı önceden okumustu yüzde 84 e kadar geldi sonra telin bildiirm ısıgı yandı bende stop a bastım cıkarttım teli
birde telpaya göndermiştim cihaz takibine ekran ve sub sıvılı onarım bedeli yazmıslar benm cihazım su almadı ve ekranında hasar yok sikayette bulunmayı düşünüyorum
peki ne yapacamTelpa alakasız yerden hasar cikarip somuyor kardes
Eğer telpa servisine yakınsan, git yanlarına yüz yüze konuş bence.
kardeşim yardımın için sagol dediklerini biliyordum zaten bida yaptım olmadı pc den ses gelmiyo teli takınca falan görmüyo sadece telefonun bildirim ısıgı yanıyoWindows 7 flaşlaması lazım kardeş. General Mobile sırf para koparmak için telefonun Orjinal romunu yayınlamıyor. Yayınlasa Telpaya gerek kalmaz.Linkdeki zipi i indir ;
1) All MTK Drivers içerisinden ;
1.1) FeaturePhoneDriver\v1.1032.1 InstallDriver.exe kur
1.2) New inst. win 7&8x64 içerisinden (işletim sistemin 32 bit ise dpinst.exe) 64 bit ise DpInst64.exe kur
1.3) işletim sistemin kaç bit ise o klasörden x64 (senin 32 bit ise x86) spinstall.exe kur
2) PDANet Driver içerisinden PdaNetA4150.exe kur
3) UniversalAdbDriverSetup6.msi kur
daha sonra sp flash tool la ses kısma +usb vs. deneİçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.