GM Discovery 2 [Güncellendi] CyanogenMod 12.1 (5.1.1) V3

Sponsorlu Bağlantılar

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
ROM'un Antutu puan'ını merak eden varsa diye, kendim test ettim;

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Vay be zaman ne kadar hızlı geçiyor...
bi zamanlar CM7.1 kullanıyordum

• Beğen
Tepkiler: karakule1421
Silinen Üye 2587160

Silinen Üye 2587160

Kapalı Hesap
[REDACTED]

Son düzenleme:
Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
AOSP bitmek üzere(kitkat)

• Beğen
Tepkiler: TheLost72 ve Silinen Üye 2587160

yunusdgnprfrs

Üye
boot.img patchledimve sorunlar çözüldü demişşın hocam o boot.img nerde acaba link atabilirmisin

ha tmm tmm ksura bakmayın incelemeden mesaj ettım

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: TheLost72
TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Bug fixleme yaptım system-ui de sorunvardı halloldu.şuan test adiyorum
Peki ekran sorununu halledebildin mi?
* ROM ilk açıldığında, renkler düzgün fakat, ekran kilitleyip açılınca renkler bozuluyo, anlatması zor bişey, sanki ekranın kontrast oranı fazla oluyo. Belki farketmişindir.

yunusdgnprfrs

Üye
Peki ekran sorununu halledebildin mi?
* ROM ilk açıldığında, renkler düzgün fakat, ekran kilitleyip açılınca renkler bozuluyo, anlatması zor bişey, sanki ekranın kontrast oranı fazla oluyo. Belki farketmişindir.

onu bende fark ettim sürekli oynadığın bir oyunda daha cok göze batıyor dediğin gibi kontrastta bir sıkıntı var sanki

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
hocam başka bi romdan port çektim.Öyle bi sorun görmedim.2.simde sorun olması muhtemel.elimde discovery 2 yok bunu bilmiyorum.Sürekli system-ui durduruldu hatası alıyorum.fixlediğim zaman 2.sim ayarları kayboluyor.telefon kitleniyor.takılı kaldım öyle

• Beğen
TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Karakule size bişey sorabilir miim,
Ben 3-4 gün önce Helt marka 2.4 amper şarj aleti aldım, ilk 2 gün baya hızlı şarj etti video felan izlesem bile şarj artıyordu sürekli, ama şu sob zamanlarda hızlı şarj etmemeye başladı video felan izlerken şarj azalmaya başliyor. Acaba neden siz biliyor musunuz?
-Bu arada şarj aletini aldığım zaman içinden cıkan USB kablosunu bilgisayardan telefona dosya aktarmak için kullandım, ama son zamanlarda USB kablosu sadece şarj ediyo dosya aktarımı yapmiyo. Acaba bunla ilgisi olabilir mi? Sorun kabloda kıdır dersiniz?

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
birde orjinal kablo ile deneyin.Kablo sorunlu olabilir.Içinteki tel kaliteli değilse 2 amper kabloya fazla gelmiş olabilir.Ben Samsung S4 un sarj aletini kullaniyorum. 2 aydır vi sorun olmadı.

• Beğen
TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Ama şimdi 2 amper şarj aleti'nin yanında çıkan şarj aleti, 2 ampere dayanıklı olması lazım değilmi :/

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
normalde öyle ama bazen firmalar kalitesiz yapabiliyor.Başka bir kablo ile deneyin.Bir de şarj sırasında şarj adaptörü ısınıyor muydu?

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
normalde öyle ama bazen firmalar kalitesiz yapabiliyor.Başka bir kablo ile deneyin.Bir de şarj sırasında şarj adaptörü ısınıyor muydu?
Adaptörda hiç ısınma olmuyor, sanırım sorun kabloda dediğin gibi o zaman iyi bi kablo alcam :/

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Rom'u yapan kişi "TNT104" bayadır aktif değil sanırım bu işleri bıraktı yada başka rom üzerinde çalışıyor, 3.versiyon'a çok istek var BBS'de TNT104 stabil versiyonu yapıyo olabilir eğer takip etmek isteyen varsa buradan baksın *VPN gerekli
Benim görüşüm 2016'ya kadar Stabil veya 3.versiyon gelir. Hadi hayırlısı

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
    Konu Sahibi
inşallah gelir yoksa bu telefon bence çöpten başka birşey değil.Teleonumun kasasasında çok fazla çatlak oluştu. Cihazında düşürme sonucu çökme var telpa buna bağlıyacagı için elimde patlar.

• Beğen

sametASD123

Üye
Sizce bu telefona hem görsellik hem de stabilite acisindan en uygun ROM hangisi arkadaşlar sürekli ROM degiisyorum bi turlu ayar tutturamadim bi fikir belirtim lütfen

TheLosT.PG

TheLosT.PG

Üye
Görsellik sana kalmış, iOS tarzı seviyosan kesinlikle MIUI kullan stabil bi rom. Saf android seviyosan şuan 2 tane adam akıllı rom var, biri Bu CM12.1 diğeri AOSP 4.4.2 ikisi de güzel ama stabillik konusunda tartışılır, Diğer romlar da güzel ama çoğundan sıkılıyo insan, Fake Lollipop, Port edilmiş Galaxy romları falan, hiç sevmiyom ben. Sana tavsiyem, video çekimini kullanmıyosan CM12.1 kullan, şuan tek büyük sorunu video çekmemesi onada fix gelirse tam olur. Bunu dışında Stock Rom'dan uzak dur şimdilik, hem stabil değil hemde o dokunmatik sorunu çok sinir bozucu, GM yeni güncelleme yayınlayana kadar 5.1'de kalacam ben.

Üst Alt