BLade AzraiL
Üye
VarHocam kupa kasarken yalnizca koy binasini hedef aldirma sansimiz var mi yoksa yine dort yandan mi salmak zorunda askerleri
Kb disarda yi isaretle
VarHocam kupa kasarken yalnizca koy binasini hedef aldirma sansimiz var mi yoksa yine dort yandan mi salmak zorunda askerleri
Eyvallah sagolasinVar
Kb disarda yi isaretle
tesekkurler dostum... ağzına sağlık....Autoiliti kur
Botun dosyasinin icinde mavi simgeyi ac tamamdir
BrokenBotHelper.exe yoksa verir o hatayı.[/QUOTE
Merhaba,
Bende bu tip sorun yaşıyorum.Yapmam gereken ne acaba?Dll hatası diyor....win10 kullanıyorum...
Bende bu hatayı aldım dostum sanırım bu hatanın nedeni antivirüsünden kaynaklı o botun dosyalarından bir tanesini siliyor veya karantinaya alıyor ya karantinadan çıkar yada botunu sil ilk indirdiğin rardan çıkartıp yeni botu kullan ve bot kullanırken antivirüsünü kapat bu hata ile sık sık karşılaşırsın yoksa.↑
arkadaşlar merhaba, bu yeni paylaşılan 3.2 versiyonu kurdum ama başlatınca DLL error: Something bad happened! diye bir uyarı çıkıp duruyor botta ve bu uyarı defalarca da çıkıyor.. neden acaba?
[21:49:36] Köy Raporu
[21:49:39] DLL error: Something bad happened!
[21:49:39] Boş İşçi: -1
[21:49:42] DLL error: Something bad happened!
[21:49:45] DLL error: Something bad happened!
[21:49:48] DLL error: Something bad happened!
[21:49:51] DLL error: Something bad happened!
[21:49:54] DLL error: Something bad happened!
[21:49:55] Kaynaklar: [A]: -1 [İ]: -1 [Kara]: -1 [Kupa]: -1 [GEM]: -1
[21:49:55] Tuzaklar kontrol ediliyor..
[21:50:06] Bağış yapılıyor
[21:50:09] Bağış tamamlandı
[21:50:09] İstek yapılıyor...
[21:50:12] İstek zaten yapılmış
[21:50:12] Toplayıcılar toplanıyor
[21:50:43] DLL error: Something bad happened!
[21:50:43] Laboratuvar yükseltmesi devre dışı, geçiliyor...
[21:50:43] Bina konumları belirtilmemiş, yükseltme geçiliyor...
[21:50:43] Kamp kontrol ediliyor...
[21:50:48] DLL error: Something bad happened!
[21:50:52] DLL error: Something bad happened!
BrokenBotHelper.exe yoksa verir o hatayı.
Me
Cevabın için çok teşekkür ederim. Antivirüs programı kullanmıyorum ama dediğin gibi yapıp botu tekrardan kurayım.Bende bu hatayı aldım dostum sanırım bu hatanın nedeni antivirüsünden kaynaklı o botun dosyalarından bir tanesini siliyor veya karantinaya alıyor ya karantinadan çıkar yada botunu sil ilk indirdiğin rardan çıkartıp yeni botu kullan ve bot kullanırken antivirüsünü kapat bu hata ile sık sık karşılaşırsın yoksa.
Sadece bilgisayar icin bot programi hocam.herkese selam
ios da oyunu oynayanlar açamıyormu ?
bluestacks indirdim fakat şu an ne yapacağım hakkında fikrim yok içine girdim nasıl açıcam oyunu ? botu indirdim ama henüz açmadım bunu çözemediğim için.
Sadece bilgisayar icin bot programi hocam.
Bunlari bilgisayara yukluyorsun. Telefona degil
Autoilt i de indir.rar lı dosyayı ındırdım fakat. kurulum setup ı yok ıcınde
Kislalari o degil sen konumlandiracan cesitli sekmesine tiklailk basta kıslaları ısretleyemedım. hala bulamıyor. hep yenıden basşatıyor. ama kıslalar bır turlu bulup asker uretemıor
peki son sorum. bu kupa dusme sorununa bı cozumunuz var mı acaba. koy bınasını kesmeden cıkıyordailk basta kıslaları ısretleyemedım. hala bulamıyor. hep yenıden basşatıyor. ama kıslalar bır turlu bulup asker uretemıor
konunun 8. maddesine gore kaldır bluestacksı sonra tekrar kur 4500 üsiyah ekran gatası almıştım 4500 u indirdim yine siyah ekran var ?
Kb disarda isaretli olsun kafi ölü köy ve normal köydeBlade azrail hocam kupa kasmak icin saldiri bolumunun ss ini atar misiniz hangi kutucuklara tik atilmali vs