Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Miui V7 herkese öneririm. Stabil hızlı sarji iyi. Şuanlık bir sorununu fark etmedim 1 gün olacak.

pantelli

Üye
Beyler şimdi bu note3 de 4g varmı yokmu n9000qda kimi var diyo kimi yok diyo konu sahibine var demiş

xmustx

xmustx

Üye
9000'den 9005'e geçeceğiz yani :)

xmustx

xmustx

Üye
4g gelince me yapabilirim ki..

Sarangni

Sarangni

Üye
4G daha Nisan 2016 o zamana ne olacak bakalım. Ben de ki Note 3 destekliyor o açıdan şanslıyım.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@xmustx z5 compact alalım en iyisi :D tam benim istediğim gibi oldu parmak izide eklendi

xmustx

xmustx

Üye
Temiz bulursam bakarım

usman05

Üye
Mraba arkadaşlar bnde bu dün aldım note 3 ü son yazılım sürümü ne acaba bnde 5.0 bunun üstü verildi mi verilecek mi nasıl yüklerim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Mraba arkadaşlar bnde bu dün aldım note 3 ü son yazılım sürümü ne acaba bnde 5.0 bunun üstü verildi mi verilecek mi nasıl yüklerim
en son 5.0 üstü henüz yok. Gelip gelmeyeceği belirsiz çünkü note 3 eski bir cihaz.

Sarangni

Sarangni

Üye
N9005 için bir güncelleme daha bekliyorum.

usman05

Üye
İyiden 5.0 lolipop berbat bari 5.1 i verse n9000q model

Sarangni

Sarangni

Üye
Destek vermeyi keserse direk AOSP ya da Note 4, S6 portlar gelir M sürümü ile birlikte onlara geçiş yaparım.

Kapsamlı bir güncelleme daha vermesi gerek saçma sapan uygulama durduruldu hataları alıyorum. LG G kullandım böyle hatalar almazdım ama Note 3 de bu hatalar çok fazla. Bunda uygulama uyumsuzluklarının da katkısı var.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ne alaka ki Sony z serisinin tamamına güncelleme verdi z de çok eski samsung neden vermesin ki
Samsung böyle alırken bunu düşünecektin. en fazla 5.1.1 alır 6.0 almaz tahminimce.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben size şunu söyliyeyim. Türkiye de belkide gelmiş geçmiş en çok satan akıllı telefon galaxy s3'tür ve bu telefona kitkat verilmemesi ile samsung'un güncelleme vermeyen bir firma olduğu anlaşılır. Sizinde bunu tahmin etmeniz gerekirdi. Verirse bizi şaşırtır ama vermezse zaten beklediğimiz olmuş olur.
Gel sana Ayfon alak :ehe
Bilemiyorum şuan için yeni bir telefon alma gibi niyetim yok. Düşünürüm iPhone'da tabiki ama edge serisi dikkatimi çekiyor birtek.

Üst Alt