Vestel Garip Bir Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

rocker_hasan123

rocker_hasan123

Üye
    Konu Sahibi
Vestel Garip Bir Sorun
Telefonum venus 5.0x. Bi anda kendi kendine cebimdeyken kilitlenmediğini fark ettim. Telefonu kapatıp açabiliyorum. Power tuşunda fiziksel bi sorun yok. Marketten widget kilit ses kilit tarzı uygulamalar indirdim. Bunlar da olmuyor. Telefon ekranı kararmıyor. Uykuya da geçmiyor. Acil yardım edin böyle kullanılamıyor.

-- Telefonun rom'unu indirdim vesteldriver.com üzerinden. Ama nasıl yükleneceğini bilmiyorum. Sahara diye tool varmış herhalde ama bulamadım.

Uchiha İchigo

Uchiha İchigo

Üye
garantiye yolla bence direk uğraşma

• Beğen
Tepkiler: rocker_hasan123
rocker_hasan123

rocker_hasan123

Üye
    Konu Sahibi
garantiye yolla bence direk uğraşma
Çok geç gelir 1 ayda falan + 70 lira falan alıyor. Telefoncuya götürsem ? Yada rom nasıl yüklenir bilginiz var mı ? Farklı bi şekildeymiş yani diğer telefonlarla uğraştım onlar gibi değil.

Uchiha İchigo

Uchiha İchigo

Üye
telefoncu halader rom bilseydin at derdmama garantiden çıkarır :D recovery moda girip wipe ve cache yapıp yeniden başlat
düzelir belki

• Beğen
rocker_hasan123

rocker_hasan123

Üye
    Konu Sahibi
telefoncu halader rom bilseydin at derdmama garantiden çıkarır :D recovery moda girip wipe ve cache yapıp yeniden başlat
düzelir belki
Garanti sorun değil benim için. Recovery'den factory reset ve wipe cache yaptım ama düzelmedi.

Mstfgl

Mstfgl

Üye
arkadaşım bendede aynı sorun var s4 mini telefonum telefon cuda orjinal rom attirdim güncellemesini yaptım hala aynı sorun devam ediyor pencereli kapak manyetik li olanı kullaniyorum kapağı kapatın ca kilitleniyor ışığında sönüyor kapak açıkken kilitlenmiyor sorun telefonun uyku moduna girmemesi kapak dene bide android sürümün 4.2iken kapakta da kitlenmiyordu 4.4.2 de kitleniyor

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Hiç Uğraşma Vestele Gönder Telefonu İzmire Gönderiyorlar Onlar Genelde Tamir Yerine Değişim Yapıyorlar. 70 Tl Fark Ver Değişim Yaparlarsa.

by-pegasus

Üye
Eee vestelin romlarini nerede bulunur ki :hmmm

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
@rocker_hasan123
Garanti fırsatlarından yararlanmalısınız.
Ki onlarda hatalarını bilsinler.
"Benim için sorun değil" diyerek bu fırsatı kaçırmamalısınız..

• Beğen
rocker_hasan123

rocker_hasan123

Üye
    Konu Sahibi
@rocker_hasan123
Garanti fırsatlarından yararlanmalısınız.
Ki onlarda hatalarını bilsinler.
"Benim için sorun değil" diyerek bu fırsatı kaçırmamalısınız..
İlgi için teşekkürler.
Telefonu garantiye verdim. Şuan sorunsuz çalışıyor.
Konu kilitlenebilir.

Üst Alt