AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

farrow

Üye
Sevgili ahmet kardeşim yardım - görüş- önerilerin için çok teşekkür ediyorum,sayende aklıma takılı bir mevzu kalmadı.Selametle.

Kafama takılan bir başka konu şu,mesela Lacoste markanın birebir kopyasını satan ürünü aliexpress te nasıl bulabilirim,Lacoste veya Adidas veya Rolex vs diye aratıyorum sonuç çıkmıyor ki bu ürünlerin birebir kopyalarının (birebir kopyanın bir adı vardı unuttum ) bu sitede satıldığını biliyorum.

Sarangni

Sarangni

Üye
Sevgili ahmet kardeşim yardım - görüş- önerilerin için çok teşekkür ediyorum,sayende aklıma takılı bir mevzu kalmadı.Selametle.

Kafama takılan bir başka konu şu,mesela Lacoste markanın birebir kopyasını satan ürünü aliexpress te nasıl bulabilirim,Lacoste veya Adidas veya Rolex vs diye aratıyorum sonuç çıkmıyor ki bu ürünlerin birebir kopyalarının (birebir kopyanın bir adı vardı unuttum ) bu sitede satıldığını biliyorum.

Orjinal sitelerinde ki ürün kodlarını bulup öyle arata bilirsiniz. Saatler özellikle bu şekil de çok rahat bulunabiliyor. Adidas ayakkabı alacaksanız da güzel ürünler var. Ben 7-8 çift ayakkabı aldım. Hepsi de orjinal ürünler ama şu anda 77 TL vergisi var. Bunu da alırken göz önünde bulundurun.

• Beğen
Tepkiler: farrow
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Orjinal ürünün kodlarını aratarak bulmak imkansız zira marka isimlerini bile tam anlamıyla kullanamıyolarlar kaldı ki ürün kodları çok daha zor.
Ben fossil diye arattığımda çıkıyo mesela ama ürün başlığı fossiller :D keza diesel de dz watch diye arama yapabilirsiniz ayakkabı markası hiç aratmadım bilmiyorum.

Sarangni

Sarangni

Üye
Orjinal ürünün kodlarını aratarak bulmak imkansız zira marka isimlerini bile tam anlamıyla kullanamıyolarlar kaldı ki ürün kodları çok daha zor.
Ben fossil diye arattığımda çıkıyo mesela ama ürün başlığı fossiller :D keza diesel de dz watch diye arama yapabilirsiniz ayakkabı markası hiç aratmadım bilmiyorum.

Casio ve başka markaların saatlerini bu yöntemle buldum. Farklı arama yöntemleri de vardır mutlaka.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bilemiyorum ama olsa fena olmaz birebir kopyalıyo adamlar ben şunu aldım alltaki orjinali :D

Sarangni

Sarangni

Üye
Bilemiyorum ama olsa fena olmaz birebir kopyalıyo adamlar ben şunu aldım alltaki orjinali :D

Güzel saat. Dizel saatler de çok güzel. Birkaç model var ama iki aday saatim var. Sırf israf diye almak istemiyorum. Birisi bozulunca barım artık.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Çok iyi saatler var fiyatları da uygun ama sonuçta israf tabi varken almak.Şuan ben de slazenger kullanıyorum çok iyi saat ama özel bi maneviyatı olduğundan evladiyeliğe çekmeyi düsünüyorum o yüzden bunu aldım fossil özel ilgi alanım :D

bidost06

bidost06

Üye
Merhaba , bende ilk defa tek seferde 7 8 ürün aldım bir kaç tanesi geldi diğerleride gümrüğe girmiş beklemekteyim dolar düşünce telefon sipariş vermek istiyorum htc m8 kargo bedeli ile 300 dolar daha önce tamir görmüş ürün türkiyeye en son 22 agustosda yollamış ve çok fazla türkiyeden alan var satıcıya mesaj attığımda 40 dolarlık hediye mp4 olarak göndereceğini söylüyor bu şekilde garanti gümrükden girer gibisinden cevap atmış geri bildirimleri çok iyi sizce takılma oranı çok yüksekmi birde takılırsa paramı kolay alabilirmiyim acemiyim daha ilk kez bir kaç parça sipariş verdim yardımınızı bekliyorum

farrow

Üye
Saatler gerçekten mükemmel,ben bir saat bağımlısı olarak her gün saatlere bakmadan geçemiyorum Fossil in bu saatini bulamadım Ali de,denk gelen olursa diye paylaşmak istedim,muhteşem bir tasarım;

saatvesaat.com.tr/saat/Fossil/FCH2891/PD

vaterfa

vaterfa

Üye
siparislarimin takibinde pickup succesfully yaziyor bu nedir acaba

Sarangni

Sarangni

Üye
Merhaba , bende ilk defa tek seferde 7 8 ürün aldım bir kaç tanesi geldi diğerleride gümrüğe girmiş beklemekteyim dolar düşünce telefon sipariş vermek istiyorum htc m8 kargo bedeli ile 300 dolar daha önce tamir görmüş ürün türkiyeye en son 22 agustosda yollamış ve çok fazla türkiyeden alan var satıcıya mesaj attığımda 40 dolarlık hediye mp4 olarak göndereceğini söylüyor bu şekilde garanti gümrükden girer gibisinden cevap atmış geri bildirimleri çok iyi sizce takılma oranı çok yüksekmi birde takılırsa paramı kolay alabilirmiyim acemiyim daha ilk kez bir kaç parça sipariş verdim yardımınızı bekliyorum

Belli satıcılardan telefon alanlar var. Çoğunun cihazı da gelmiş. Gümrük felan da ödememişler. Kimden aldığınız ve Türk kullanıcıların yorumlarına bakın.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Saatler gerçekten mükemmel,ben bir saat bağımlısı olarak her gün saatlere bakmadan geçemiyorum Fossil in bu saatini bulamadım Ali de,denk gelen olursa diye paylaşmak istedim,muhteşem bir tasarım;

saatvesaat.com.tr/saat/Fossil/FCH2891/PD

JR serisi 1390 - 1424 - 1401 gibi serinin benzer modelleri var Ali'de.Ben hemen hepsini gezdim özellikle aradığım modeller vard benim de ama malesef hepsi yok.

byAndroid

byAndroid

Üye
Belli satıcılardan telefon alanlar var. Çoğunun cihazı da gelmiş. Gümrük felan da ödememişler. Kimden aldığınız ve Türk kullanıcıların yorumlarına bakın.
Gaza geliyorum benimde sipariş veresim geldi :D

Sarangni

Sarangni

Üye
Gaza geliyorum benimde sipariş veresim geldi :D
Bazıları cihazı ayrı aksesuarları ayrı gönderiyorlar. Hatta bulduğunuz IMEI cihaz da atıp gönderiyor. Onun için de 8 dolar istiyorlarmış. Memnun kalan da çok.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
bidost06

bidost06

Üye
Ben atayım sizde bakın isterseniz 5 6 türk 5 yıldız bırakmış birisi sağlam satıcı 16 günde geldi yazmış hocam gümrük için bu taktik başarılımıdır

farrow

Üye

"Telefon orjinal 17-18 günde iki kargo olarak elime ulaştı. Telefon orjinal fakat yanında gelen kulaklık filan orjinal değil." demiş bir Türk arkadaş,Türk yorumları çok,enteresan.Samsung A5 istiyordum araştırayım :)

Arkadaşlar aliexpress üzerinden yorum yapan Türklere mesaj atamıyormuyuz?

bidost06

bidost06

Üye

"Telefon orjinal 17-18 günde iki kargo olarak elime ulaştı. Telefon orjinal fakat yanında gelen kulaklık filan orjinal değil." demiş bir Türk arkadaş,Türk yorumları çok,enteresan.Samsung A5 istiyordum araştırayım :)
Bu satıcıyı bende incelemiştim hocam cihaz kutuları daha önce açılmış olduğu için değiştirmiş olabilir buda benim ilgilemdiğim satıcı

Sarangni

Sarangni

Üye
Ben atayım sizde bakın isterseniz 5 6 türk 5 yıldız bırakmış birisi sağlam satıcı 16 günde geldi yazmış hocam gümrük için bu taktik başarılımıdır

Ben de meraktan baktım gönderenler var. Benim baktığım yer de çok fazla Türk kullanıcısı var. Yalnız Lenovo, Xioami, Meuzi, Huawei gibi markaların üst seviye cihazları var. Atın bakalım linki ama hiç telefon almadım. İstenilen paralar ciddi miktarlar. İyi düşünmek sağlam yerden almak gerek.

bidost06

bidost06

Üye
Ben de meraktan baktım gönderenler var. Benim baktığım yer de çok fazla Türk kullanıcısı var. Yalnız Lenovo, Xioami, Meuzi, Huawei gibi markaların üst seviye cihazları var. Atın bakalım linki ama hiç telefon almadım. İstenilen paralar ciddi miktarlar. İyi düşünmek sağlam yerden almak gerek.
Üst tarafta paylaştım linki hocam,bakabilirsiniz

Sarangni

Sarangni

Üye
Üst tarafta paylaştım linki hocam,bakabilirsiniz

Alanların cihazı gelmiş. Yorumlar da bir kişi mail adresini yazmış. Soru sorabilirsiniz yardım ederim diyor. Sorun yok gibi görünüyor.

Üst Alt