Geliştiricilerin ilgisini ve yeni uygulamaların gelişi için özendirici teşvikler gerekiyor.Maalesef uygulamaların wp versiyonlarında eksik çok.
Örneğin "tapatalk" da aynı şekilde, androiddeki versiyonla arada ciddi fark var.
Ya bizdeki sistem apileri hala yetersiz yada geliştiriciler/şirketler bizdeki versiyonlarla yeterince ilgilenmiyorlar...
telefonun sistem sürümü ne windwos 10 ise lumia selfi kurulu değilse şuan kuramıyorsunuz o özellik onda var şuan eğer varsa bir şekilde yapılıyor ancak şuan bende olmadığı için bir şey diyemiyorumselfie çubuğu nasıl kullanılır lumia 1020 de kameraya self çubuğu özeliği geldi dediler ama ben bir türlü yapadım
Telefonla alakasını kuramadım hocamBilgisayardan sil direk
@pissed26

Telefonu bilgisayara bağlayınca oradan sil diyorum yaniTelefonla alakasını kuramadım hocam![]()

Askerde pc yi bulamam şimdi hocam 10 gün sonra inşallahTelefonu bilgisayara bağlayınca oradan sil diyorum yani![]()

Hayırlı teskereler diyelim o zamanAskerde pc yi bulamam şimdi hocam 10 gün sonra inşallah![]()

soruyu tam anlıyamadım biraz daha açıklayıcı olursanız yardımcı olmaya çalışırım20 aylık ekranı değişmiş m8 ile sıfır lumia 1020 takas ettim bugün ama lumia kamerada video moduna falan geçerken fotoğraf makinelerindeki gibi bi hareket hissediyorum normal mı bu
6tag kullanıyorum tavsiye ederiminstagram beta akış yenilemiyor beyler sizde durum nedir
Durum aynı instagram betada sorun var akış yenilenmiyor.instagram beta akış yenilemiyor beyler sizde durum nedir
eşimin telefonunda denedim şimdi kamera da çekim esnasında yanlızca klik sesi var yani olması gereken başka da yok.ama ses değil de titreşim ayarlanmış olabilir.Hocam sallama değil mevzu şimdi Nokia kamerayı açıyorum programı video moduna alınca fotoğraf makinelerindeki gibi bir titreşim geliyor lensin olduğu bölümden
Çok hafif bir oynama hissediyorum kulağıma getirip değiştirdim hafifte bir ses vareşimin telefonunda denedim şimdi kamera da çekim esnasında yanlızca klik sesi var yani olması gereken başka da yok.ama ses değil de titreşim ayarlanmış olabilir.
Merak etme dostum son derece normal bir durum bu kamera aksanı diğer telefonlar gibi değil o yüzden zaten sıfır alınan L1020'lerin kutusundan bu ses ile ilgili bir açıklama mevcut korkulacak bir şey yok20 aylık ekranı değişmiş m8 ile sıfır lumia 1020 takas ettim bugün ama lumia kamerada video moduna falan geçerken fotoğraf makinelerindeki gibi bi hareket hissediyorum normal mı bu