İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

saynesim

saynesim

Üye
selfie çubuğu nasıl kullanılır lumia 1020 de kameraya self çubuğu özeliği geldi dediler ama ben bir türlü yapadım

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Maalesef uygulamaların wp versiyonlarında eksik çok.
Örneğin "tapatalk" da aynı şekilde, androiddeki versiyonla arada ciddi fark var.

Ya bizdeki sistem apileri hala yetersiz yada geliştiriciler/şirketler bizdeki versiyonlarla yeterince ilgilenmiyorlar...
Geliştiricilerin ilgisini ve yeni uygulamaların gelişi için özendirici teşvikler gerekiyor.
Anladığım kadarıyla işin için de duygusallık da var.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
4MaGuS

4MaGuS

Üye
selfie çubuğu nasıl kullanılır lumia 1020 de kameraya self çubuğu özeliği geldi dediler ama ben bir türlü yapadım
telefonun sistem sürümü ne windwos 10 ise lumia selfi kurulu değilse şuan kuramıyorsunuz o özellik onda var şuan eğer varsa bir şekilde yapılıyor ancak şuan bende olmadığı için bir şey diyemiyorum

pissed26

pissed26

Üye
Arkadaşlar bi sorum olacak müzik uygulamasından şarkı siliyorum yarım saat sonra yine geliyor nasıl kurtulurum sevmediğim şarkılardan :)

tayfn1907

tayfn1907

Üye
Bilgisayardan sil direk :D
@pissed26

Rainesto

Rainesto

Üye
20 aylık ekranı değişmiş m8 ile sıfır lumia 1020 takas ettim bugün ama lumia kamerada video moduna falan geçerken fotoğraf makinelerindeki gibi bi hareket hissediyorum normal mı bu

4MaGuS

4MaGuS

Üye
20 aylık ekranı değişmiş m8 ile sıfır lumia 1020 takas ettim bugün ama lumia kamerada video moduna falan geçerken fotoğraf makinelerindeki gibi bi hareket hissediyorum normal mı bu
soruyu tam anlıyamadım biraz daha açıklayıcı olursanız yardımcı olmaya çalışırım

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
sahanemir

sahanemir

Üye
salladığınız zaman evet bir ses olur sanırım doğal bir durum hareketli koruma kapağı olduğundan .eşimde de var oradan biliyorum.

• Beğen
Rainesto

Rainesto

Üye
Hocam sallama değil mevzu şimdi Nokia kamerayı açıyorum programı video moduna alınca fotoğraf makinelerindeki gibi bir titreşim geliyor lensin olduğu bölümden

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
instagram beta akış yenilemiyor beyler sizde durum nedir

sahanemir

sahanemir

Üye
Hocam sallama değil mevzu şimdi Nokia kamerayı açıyorum programı video moduna alınca fotoğraf makinelerindeki gibi bir titreşim geliyor lensin olduğu bölümden
eşimin telefonunda denedim şimdi kamera da çekim esnasında yanlızca klik sesi var yani olması gereken başka da yok.ama ses değil de titreşim ayarlanmış olabilir.

• Beğen
Rainesto

Rainesto

Üye
eşimin telefonunda denedim şimdi kamera da çekim esnasında yanlızca klik sesi var yani olması gereken başka da yok.ama ses değil de titreşim ayarlanmış olabilir.
Çok hafif bir oynama hissediyorum kulağıma getirip değiştirdim hafifte bir ses var

...decode...

...decode...

Üye
Instagram'da akış yenilememe sorunu yeni değil, nerdeyse 3-5 gündür sorun var resmi uygulamada, nedeni de instagram'ın apileri yenilemesi. Resmi uygulamanın düzelmesi için güncelleme gerekiyor ama bahsettiğimiz uygulama instagram olunca ne zaman gelir bilinmez :)

tayfn1907

tayfn1907

Üye
Merak etme dostum son derece normal bir durum bu kamera aksanı diğer telefonlar gibi değil o yüzden zaten sıfır alınan L1020'lerin kutusundan bu ses ile ilgili bir açıklama mevcut korkulacak bir şey yok :D
Konuda'ki 3. mesaja bakarsan daha iyi anlarsın ;)

Üst Alt