Galaxy W i8150 Wonder [[ROM][LP][5.1.1_r3][LMY48B] CyanogenMod 12.1 (20150701-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

theekizo

theekizo

Üye
oooooo hocam sizi uzun zamandır görmüyorduk unuttun bizi sandık nasılsınız ? cm 12.1 son heralde 6 yı göremiyeceğiz :D

hocam çıkarmı bilmiyorum ama geçenlerde ben rüyamda gördüm bizim tel için cm 13 android m çıkıyodu inşallah da stabil bi şekilde çıkar :)

• Beğen
Tepkiler: haydelanduka ve bayfeat

bayfeat

bayfeat

Üye
hocam çıkarmı bilmiyorum ama geçenlerde ben rüyamda gördüm bizim tel için cm 13 android m çıkıyodu inşallah da stabil bi şekilde çıkar :)
13 çok zor imkansız gibi olur heralde çıkmaz :D

EnverYigit

EnverYigit

Üye
Stock romdan başka doğru dürüst rom yok bence. diğerlerinin final sürümleri dahi birkaç sıkıntı var. Artık telefonu arama ve sms olarak kullanıyorum. Sürekli romlar arası geçmekten yoruldum. Donuyor, şarjı çabuk bitiriyor vs. adam akıllı bir rom bulamadım gitti stabil.

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve haydelanduka
haydelanduka

haydelanduka

Üye
Hocam çıkar çıkmasınada srabillik ne olur aceba.

sir mordred

sir mordred

Üye
Yeni versiyon çıktı

Tadını çıkarın millet ;)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: haydelanduka, serdar11tr ve bayfeat
theekizo

theekizo

Üye
Yeni versiyon

Tadını çıkarın millet ;)

Hocam gapps dosyalari ile kasmaz umarim :) simdiden tesekkurler siz olmasaniz hala 2.3.6 da surunuyo olucaktik :/
beyler yeni sürüm de pin kodu girerken ekran ters mi sizde de :(
Yeni versiyon

Tadını çıkarın millet ;)

hocam bu ekran dönme olayını nasıl halledicez ekran ters dönmüş şekilde acil cevap??

sir mordred

sir mordred

Üye
Hocam gapps dosyalari ile kasmaz umarim :) simdiden tesekkurler siz olmasaniz hala 2.3.6 da surunuyo olucaktik :/
beyler yeni sürüm de pin kodu girerken ekran ters mi sizde de :(

hocam bu ekran dönme olayını nasıl halledicez ekran ters dönmüş şekilde acil cevap??

Ben sim pin kullanmıyorum fakat ilk açılışta rotation yani dönme otomatik açık olarak başlıyor o yüzden ekranın dönmesi normal olmalı. Onun haricinde bir sorun varmı?

theekizo

theekizo

Üye
Ben sim pin kullanmıyorum fakat ilk açılışta rotation yani dönme otomatik açık olarak başlıyor o yüzden ekranın dönmesi normal olmalı. Onun haricinde bir sorun varmı?

hocam size şu şekilde anlatayım sanki bi ayna tutulmuş gibi ekran bildirim çubuğu aşağıda geçşlerde ekran kayması ve yeşillenmeler oluyor ekran dönmesini kapattım gene de düzelmedi :( yardım lütfen

serdar11tr

Üye
Cm 12.1 yeni sürüm nasıl, kullanılacak kadar stabil mi?

sir mordred

sir mordred

Üye
hocam size şu şekilde anlatayım sanki bi ayna tutulmuş gibi ekran bildirim çubuğu aşağıda geçşlerde ekran kayması ve yeşillenmeler oluyor ekran dönmesini kapattım gene de düzelmedi :( yardım lütfen

Düzeltilmiş versiyonu indir ve kur bakalım sorun çözülecek mi?

• Beğen
Tepkiler: theekizo

serdar11tr

Üye

cm-12.1-20150827-UNOFFICIAL-ancora sürümünde sorun yok.Ayrıca kurulum aşamalarında ilk defa hiç kasma olmadı.
Edit: Son sürüm için teşekkürler. Birkaç saatlik kullanıma göre önceki sürümlere göre çok daha stabil, lolipop isteyenlerin denemesi önerilir.

Son düzenleme:
  • Beğen
theekizo

theekizo

Üye

hemen deniyorum hocam inşallah bi sorun olmaz

hocam eline sağlık stabil ve düzelmiş :) bu arada performans ayarları için google playden bi uygulama mı inddirmemiz gerekli ??
cm-12.1-20150827-UNOFFICIAL-ancora sürümünde sorun yok.Ayrıca kurulum aşamalarında ilk defa hiç kasma olmadı.

gapps kurdunuz mu hocam ??

serdar11tr

Üye
Evet gapps kurdum.

serdar11tr

Üye
Yok ben sonradan link koydum :D geliştiricinin önerdiği gappslerden en düşük boyutlusu. Root izni isteyen bir program çalışırken durum çubuğunda kare işareti çıkıyor, ayrıyetten bir program yüklemeden onu engellemek mümkün müdür?

theekizo

theekizo

Üye
Yok ben sonradan link koydum :D geliştiricinin önerdiği gappslerden en düşük boyutlusu. Root izni isteyen bir program çalışırken durum çubuğunda kare işareti çıkıyor, ayrıyetten bir program yüklemeden onu engellemek mümkün müdür?

bilmiyorum ki hocam stabil olduğu sürece ben çok takmıyorum kareyi felan :D bu arada performans ayarlarını siz nerden ne şekilde yaptınız??

serdar11tr

Üye
Bildiğim kadarıyla cm12.1 de çok bir ayar yoktu zaten Resurrection remix de vardı. Onun da performans ayarları son sürümde kaldırılmıştı. Cm 12.1 in bu sürümünde "Advanced settings" olarak bir program var, orada birkaç ayar var hiçbirini değiştirmedim olduğu gibi kullanıyorum.

• Beğen
bayfeat

bayfeat

Üye
beyler sizden bilgi almak istiyorum bu konudaki kernelin özellikleri neler oluyor roma göre ?

Üst Alt