AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Sarangni

Sarangni

Üye
Şans işi :ehe. 7-8 dolarlık ürünüm 42 güne geldi. 0,50$ lık ürünüm 14 güne. :D

Benim en erken gözlükler geldi o da 13 günde. Genel de 20-30 gün arasında geliyor. 60 günde gelen ürün de oldu oda ayrı mesele. China Post kullanmıyorlarsa bazen sıkıntı olabiliyor.

Karavelaa

Üye
Benim en erken gözlükler geldi o da 13 günde. Genel de 20-30 gün arasında geliyor. 60 günde gelen ürün de oldu oda ayrı mesele. China Post kullanmıyorlarsa bazen sıkıntı olabiliyor.
Yanwen genellikle çok uzatıyor. :D. Ama dediğim gibi 0,50$ lık ürün Yanwen ile geldi. :D

Sarangni

Sarangni

Üye
Yanwen genellikle çok uzatıyor. :D. Ama dediğim gibi 0,50$ lık ürün Yanwen ile geldi. :D
Seçenekler de Yanwen görünce yanaşmıyorum zaten. Adamlar 2 ürünü 60 günde geldi. O arada unuttum onayı da sistem otomatik vermiş oldu. :D

byAndroid

byAndroid

Üye
China post ve Hong Kong air mail ile geliyor bakalım hangisi daha hızlı

Karavelaa

Üye
Bir şey soracağım. Konuyu izlediğim halde cevap yazıldığında bildirim gelmiyor sizdede var mı o sorun ?
China post ve Hong Kong air mail ile geliyor bakalım hangisi daha hızlı
İkisi aynı yaklaşık. Satıcı yöntemi dediyse korkacaksın. Muhtemelen Yanwen oluyor. :ehe

byAndroid

byAndroid

Üye
Takır takır bildirim geliyor mobil tapatalk

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa

Karavelaa

Üye
serir led degil flexible neon diye geciyor, 3 metre tek parca bisiklete sarmayi dusumuyorum

eğer bunlardan bahsediyorsan gerçekten çok güzele benziyor. İnceleyeyimde alabilirim. :ehe

byAndroid

byAndroid

Üye
serir led degil flexible neon diye geciyor, 3 metre tek parca bisiklete sarmayi dusumuyorum
Linki atın da bende bisiklete alıyım. Zaten alışveriş yaptığım herşey bisiklet için :Dxxd

vaterfa

vaterfa

Üye

eğer bunlardan bahsediyorsan gerçekten çok güzele benziyor. İnceleyeyimde alabilirim. :ehe
aynen o urun sahininden de bulmustum yirmi liraya almadim simdi burda denk gelince alasim geldi, ben farkli saticidan aldim ama

• Beğen

Karavelaa

Üye
aynen o urun sahininden de bulmustum yirmi liraya almadim simdi burda denk gelince alasim geldi, ben farkli saticidan aldim ama
Gelince resimlerini at gece çek ama. :ehe. Ona göre alalım.:oke:
Linki atın da bende bisiklete alıyım. Zaten alışveriş yaptığım herşey bisiklet için :Dxxd
:D:D. Sipariş edilen sayısı ve ürün puanı olarak bu cazip duruyor.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
vaterfa

vaterfa

Üye
hele bi gelsinde atarim resimler, yesilinden aldim bile cayir cayir olucak :)

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Konu baya faydalı herkes açılmasını bekliyormuş :ehe hayırlı olsun herkese güle güle kullansınlar :)

• Beğen
Tepkiler: vaterfa
byAndroid

byAndroid

Üye
Ben bi renkli sibop yol bilgisayarı aldım şeritte iyi olur aslında

Üst Alt