byAndroid
Üye
Hadi yaX-rayden geçiyor diye biliyorum![]()
gumrukcunun insafına kaldık deseneHadi yaX-rayden geçiyor diye biliyorum![]()
gumrukcunun insafına kaldık deseneBence gelmez o gelse de burda açılmazHadi yagumrukcunun insafına kaldık desene

Niye yavv hele gelsin gerisi kolay açtırmak ucuz ımei sıkıntı olursa yaparız bişeyler sdsasdsaadBence gelmez o gelse de burda açılmaz![]()
Hmm pc den ben o telefonu bulamadım sadece telefonda mobil uygulamada gözüküyor birde. Mobil uygulamadan ilk alışverişe 4 dolarlık indirim var haberiniz olsun :]1,99$ ne ya şaka gibi.
Şu altın oyunu ne ya oynayan var mı ?
@byAndroid baktımda tablete Türkiyeye gelmiyor.![]()
Parayı harcadım ya.Hmm pc den ben o telefonu bulamadım sadece telefonda mobil uygulamada gözüküyor birde. Mobil uygulamadan ilk alışverişe 4 dolarlık indirim var haberiniz olsun :]

Kesin. Xiaomiden iki tane alacağım. Acaba stok varmıdır ?Şu pc den buluyum da telefonu detaylarına bakayım belli Türkiye gönderim yoktur![]()

Ayrıca kolay bulman için tavsiyem. Ürün kodunu arama yerine yaz direk geliyor.Şu pc den buluyum da telefonu detaylarına bakayım belli Türkiye gönderim yoktur![]()
Fiyatı ne kadar ?Bide kulaklık alacam çok hoşuma gitti fermuarlı karışma derdi falan yok bide ışıklı falan
2-3 dolar falandı. Birde piston kulaklık var güzel mi o? Biri almıştı sankiFiyatı ne kadar ?
Ben almıştım ama sahtesini.2-3 dolar falandı. Birde piston kulaklık var güzel mi o? Biri almıştı sanki
Pistol kulaklık GearBestte 7 dolar.(Pistol 3)Pc de olmadığım için atamıyorumLink versene bi bakim![]()
bana balık tutmayı öğretme bana balık ver1,99$ ne ya şaka gibi.
Şu altın oyunu ne ya oynayan var mı ?
@byAndroid baktımda tablete Türkiyeye gelmiyor.
Xiaomi Power Bank 1,99 Dolar kaçırmayın derim. Posta ücreti 1,05 Dolar. Satıcı puanı %100.
yani link ver 
bana balık tutmayı öğretme bana balık veryani link ver
![]()
. Linkini atamıyorum. Flash Dealsden bakacaksın.