İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Bende de olmuştu bi kaç sefer ama daha karşılaşmadım. Ama zaten benim ekranda 2-3 sefer değişmişti :)

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Ekran değişimi için bende vericem garantiye, Amoled yanması var ekranda klavyeyi bile görüyorum boş beyaz ekranda :D

abcderhan

Üye
amoled yanması bende de var galiba dağılmaz dimi fazla önemli mi bi yerde halka şeklinde bi kaç da nokta şeklinde

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
amoled yanması bende de var galiba dağılmaz dimi fazla önemli mi bi yerde halka şeklinde bi kaç da nokta şeklinde
Senin dediğin amoled yanması değil sanırım kardeşim, seninki ölü piksel yada piksel sıkışması. Benim dediğim olay da beyaz ekranda baktığında ekranda sürekli kullanılan şeylerin izleri kalıyor. Mesela ben fazla mesajlaşıyorum o yüzden de klavyeyi çok kullanıyorum. Durum böyle olunca ekranda klavyenin izleri kalıyor. Klavye kapalı bile olsa boş bi beyaz fotoğraf açsam ekranda klavyenin gölgesi görünüyor.

abcderhan

Üye
Senin dediğin amoled yanması değil sanırım kardeşim, seninki ölü piksel yada piksel sıkışması. Benim dediğim olay da beyaz ekranda baktığında ekranda sürekli kullanılan şeylerin izleri kalıyor. Mesela ben fazla mesajlaşıyorum o yüzden de klavyeyi çok kullanıyorum. Durum böyle olunca ekranda klavyenin izleri kalıyor. Klavye kapalı bile olsa boş bi beyaz fotoğraf açsam ekranda klavyenin gölgesi görünüyor.
internette amoleddeki ölü piksel değil falan yazdığını gördüm o yüzden direk atladım

utt2

utt2

Üye
bir defada olsa başka hafıza kartı dene

skynet

Üye
Mağazada (8.1 Denim) bazı uygulama,oyunların resimleri görünmüyor bu sizde de oluyor mu ?

tayfn1907

tayfn1907

Üye
Mağazada (8.1 Denim) bazı uygulama,oyunların resimleri görünmüyor bu sizde de oluyor mu ?
Evet dün akşam farkettim bende bunu.

Ekleme: birde arkadaşlar Tubecast uygulamasından indirilen uygulamalar nereye kaydediliyor?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: skynet
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Evet dün akşam farkettim bende bunu.

Ekleme: birde arkadaşlar Tubecast uygulamasından indirilen uygulamalar nereye kaydediliyor?
Tubecast uygulamasından indirilen videolar demek istediniz her halde? yine tubecast uygulaması içerisinden izleyebilyorsunuz. sağ üstteki yukarı-aşağı ok simgesine tıkladığınızda indirdiğiniz videolar listelenir, ordan izleyebilirsiniz offline olarak. bunun dışında sd karta, galeriye filan indirmiyor maalesef

tayfn1907

tayfn1907

Üye
Tubecast uygulamasından indirilen videolar demek istediniz her halde? yine tubecast uygulaması içerisinden izleyebilyorsunuz. sağ üstteki yukarı-aşağı ok simgesine tıkladığınızda indirdiğiniz videolar listelenir, ordan izleyebilirsiniz offline olarak. bunun dışında sd karta, galeriye filan indirmiyor maalesef
Teşekkürler cevap için bende sonradan farkettim bunu bilgisayarda ve başka klasörlerde göremeyince güncelleme ile giderirler sanırım bunu çok iyi bir uygulama :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bizdeki facebook uygulamasının diğer platformlara göre ne kadar dandik olduğunu her geçen gün daha iyi anlıyorum:(

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, suyunsesi, serinaga ve 2 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
facebook kullanmıyordun diye hatırlıyorum Özgür abi? :)
Facebook kullanıyorum.

Twitter kullanmıyordum sadece.
Gerçi o da var ama aktif kullanmıyorum.

Facebook uygulamasında albümlere yapılan yorumları görememek çok sinir bozucu.
Fotoğraflara yapılan yorumlar görünüyor ama albümlere yapılan yorumlar görünmüyor.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Facebook kullanıyorum.

Fotoğraflara yapılan yorumlar görünüyor ama albümlere yapılan yorumlar görünmüyor.
daha neler neler görünmüyor da.... işte sabrediyoz :) allahtan face delisi bi insan değilim :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve bulutsuzgece
serinaga

serinaga

Üye
Facebook kullanıyorum.

Ahhh sorma be Özgür , o kadar çok eksik var ki , yoksa var da biz mi kullanmayı beceremiyoruz anlamadım gitti ...

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ahhh sorma be Özgür , o kadar çok eksik var ki , yoksa var da biz mi kullanmayı beceremiyoruz anlamadım gitti ...
Maalesef uygulamaların wp versiyonlarında eksik çok.
Örneğin "tapatalk" da aynı şekilde, androiddeki versiyonla arada ciddi fark var.

Ya bizdeki sistem apileri hala yetersiz yada geliştiriciler/şirketler bizdeki versiyonlarla yeterince ilgilenmiyorlar...

abcderhan

Üye

telefon sıfırlandıktan sonra boyle açıldı ne yapayım:agla2:

uygulama sayısı bu kadar,ayarlara ulasılmıyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye

telefon sıfırlandıktan sonra boyle açıldı ne yapayım:agla2:

uygulama sayısı bu kadar,ayarlara ulasılmıyor
sıfırlama yaparken yedek geri yükle demişsiniz anlaşılan bu sefer tekrar sıfırlayın ancak yedek yükleme yapmayın, çok önemli şeylerim var derseniz veya program kurmakla uğraşamam dersen tekrar sıfırlayarak bu sefer yedek kurmayı deneyim derim
windwos 10 pc ye mobil deki uzak masaüstü diğer adı ile remote destop uygulaması ile nasıl bağlantı sağlıyorduk herşeyi denedim bağlanmıyor yine hata alıyorum videolar izledim aynısıı yaptım pc de olmuyor cepten nasıl ayarlama yapıldığını gösteren bulamadım acaba o kısımda mı yanlış yapıyorum

abcderhan

Üye
#4MaGuS
#BaySerkan
ayarlara hiçbir turlu girmiyor.BUGUN 2 kere sıfırladım ilkinde yedek yuklemesı yaptım ıkıncıde yapmadım ikincide çıktı sorun.hard reset halleder mi
yeniden başlattım telefonu kendını sıfırlamıs gıbı oldu temel uygulamalar geri geldı,baslangıc usttekı resımdekı gıbı sadece.şimdi tekrear sıfırlayacagım
teşekkürler #4MaGuS
#BaySerkan

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS

Üst Alt