Banada oyle geliyor,cyanogen mod turevleri ile idare edecez arkadaslar artiknote 2 ye güncelleme falan yok 2015 ağustostundayiz.android 6.0 cikicak hayal o bırakın o işleri
Banada oyle geliyor,cyanogen mod turevleri ile idare edecez arkadaslar artiknote 2 ye güncelleme falan yok 2015 ağustostundayiz.android 6.0 cikicak hayal o bırakın o işleri
Google playden uygulama guncellediginizde kasiyor mu? facebook'u dener misiniz?Dokdo project diye bir rom kurdum arkadaslar,5.1.1 tabanli, gayet stabil hizli ve sarji cok iyi,tavsiye ederim
Abicim hic Kasma yok, hatta sasirdim guc tasarrufunda iken bile kasma yok,fave twiter persikop ne varsa yukledim,12 saattir acik telefon,ne sisme var ne kasma var,3g internet full acik,ve hayret ettigim ikinci sey 3 bucuk saatden fazla nerseyse ekran suresi aliyom su an,ben stock dahil hic bir rom da 3g sebeke internetinde bu sureyi alamadimGoogle playden uygulama guncellediginizde kasiyor mu? facebook'u dener misiniz?
Romdan birkac ss atabilirmisin özellikle bildirim panelinden ve ayarlar menusundan atarsan?Abicim hic Kasma yok, hatta sasirdim guc tasarrufunda iken bile kasma yok,fave twiter persikop ne varsa yukledim,12 saattir acik telefon,ne sisme var ne kasma var,3g internet fu ll acik,ve hayret ettigim ikinci sey 3 bucuk saatden fazla nerseyse ekran suresi aliyom su an,ben stock dahil hic bir rom da 3g sebeke internetinde bu sureyi alamadim
Rom bildigin cyanogenmod gorunumuRomdan birkac ss atabilirmisin özellikle bildirim panelinden ve ayarlar menusundan atarsan?
Blisspop romundaki hata ve cokmeler simdiye kadar olmadi,sismede olmiyor,eger reset atmadan 4-5 gun kullanabilirsem tamamdirOnu kurmustum ama sonra baska roma dönmüştüm
Dostum android simgeli olan yapımcısı ''Nema''iki tane uygulama var hangisini kullandin