Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

cesuraras

Üye
beyler bide sıyah ekran hatası ıcın yenı rootlu bluestacksı ındırıyorum suan
-kurarken oncekını kaldırmama gerek varmı?
- kaldırıcaksam da sadece app playerımı yada notification centerımı yoksa ikisini birdenmı kaldırmam gerek
-daha onceden basıma geldıde bluestacksı kurmuyo verı ındırılıyor da kalıyordu o yuzden garantıye almak ıcın soruyorum

Diesel1905

Üye

Sabah 8 de PC yi Actim ve Aksam 21:30 Son Durum Resimdeki Gibidir...

ozncag

Üye
2- SİYAH EKRAN HATASI ALANLAR BUNU KURSUN [/SPOILER]

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dostum bunu indirdim virüslü diyor malware buluyor

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
yaklasik 4 gündür kullaniyorum , sorunsuz calismakda... Blade Azraile Tskler...
rica ederim.
2- SİYAH EKRAN HATASI ALANLAR BUNU KURSUN [/SPOILER]

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dostum bunu indirdim virüslü diyor malware buluyor
evt virüs var hocam bende farkındayım baska bı sıte bulamadım burdan olmuş oldu .
4500 ü baska siteden indirebilirseniz oda olur.
yada izin ver deyin. sıkıntı yok ben onu kullanıyorum.
beyler bide sıyah ekran hatası ıcın yenı rootlu bluestacksı ındırıyorum suan
-kurarken oncekını kaldırmama gerek varmı?
- kaldırıcaksam da sadece app playerımı yada notification centerımı yoksa ikisini birdenmı kaldırmam gerek
-daha onceden basıma geldıde bluestacksı kurmuyo verı ındırılıyor da kalıyordu o yuzden garantıye almak ıcın soruyorum
kaldırırken komple kaldırman gerek . konunun içinde 8. maddeye ekledim. bluestacktan komple arındırman lazım pc ni.
blade
bluestacksde maalesef google play hizmetleri durdu hatası ve
maalesef com.google.process.gapps işlemi durdu hatası verıyor nabmalıyım
4500 olan bluestacksi dene konunun içinde mevcut.

turancen

turancen

Üye
İnidirp deneyeceğim bakalım ne olacak :D

srtkzkn

Üye
broken bot 3,2,0 ı indirdim ama içinde exe dosyası yok. silip tekrardan yüklüyorum yine exe dosyası çıkmıyor. Fikri olan.

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
broken bot 3,2,0 ı indirdim ama içinde exe dosyası yok. silip tekrardan yüklüyorum yine exe dosyası çıkmıyor. Fikri olan.
Autoit i kuracaksin.
Autoit dosyasi ile aciliyorm exe degil

Sehri_Ask

Üye
1 gün kullanıyorum ertesi gün kullanacağım zaman siyah ekranda kalıyor. Hergün yeniden silip kurmam gerekiyor. Bununla ilgili desteğiniz varmı acaba?

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
1 gün kullanıyorum ertesi gün kullanacağım zaman siyah ekranda kalıyor. Hergün yeniden silip kurmam gerekiyor. Bununla ilgili desteğiniz varmı acaba?
Konunun icinde 8. Maddeyide ekledim siyah ekranla ilgili.
En altinda link var.
4500 olan blu stacks
Senin bluestacki ordaki gibi kaldin sonra onu yukle.

• Beğen
Tepkiler: Sehri_Ask

Sehri_Ask

Üye
Konunun icinde 8. Maddeyide ekledim siyah ekranla ilgili.
En altinda link var.
4500 olan blu stacks
Senin bluestacki ordaki gibi kaldin sonra onu yukle.

kaldin derken kalsın demek istedin demi reis?
Şu an iniyor. Silmeden üstüne bunun kurulumunu yapacağım. Teşekkürler ilgin için

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
kaldin derken kalsın demek istedin demi reis?
Şu an iniyor. Silmeden üstüne bunun kurulumunu yapacağım. Teşekkürler ilgin için
Ordaki gibi kaldir demek istedim hocam :)
Yapamazsan yardimci olabilirim

• Beğen
BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Silde yap ustune olmaz

• Beğen
Harnavala61

Harnavala61

Üye
bluestacks sorunu yasayanlar bunu kursunlar sorunsuz çalışıyor

eritroblastosisfetalis

Üye
4 yönden saldırılıyor diyor.
Kalan birlikler tespit ediliyor diyor ama hiçbir birliği bırakmıyor.. ne yapmam gerek?

Enisina

Üye
bot çalışmıyor mu ? köy bekleniyor gibi bişeyde bekliyor öyle. paylaşım için teşekkürler.

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Bot çalışıyor da bilgisayar laptop isiniyor cuvv edip kapanıyor boylu kasamicam offf telefondan olan yokmu bot

realowner

Üye
S.Â. millet bende sorun yok herşey normal çalışıyor da 4. Kışla yi seçemedim bir türlü her türlü deniyorum olmuyor tek tek kışlaları seçiyorum yine başaramadım sıkça tarif edecek var mı sizde de aynısı mı oluyor

alperen262014

alperen262014

Üye
Bot çalışıyor da bilgisayar laptop isiniyor cuvv edip kapanıyor boylu kasamicam offf telefondan olan yokmu bot
Yakin zamanda bir siteden alinti yapacagim (ustune bir seyler ekliyecegim) sanal bir bilgisayardan kullanabileceksiniz

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Yakin zamanda bir siteden alinti yapacagim (ustune bir seyler ekliyecegim) sanal bir bilgisayardan kullanabileceksiniz
Sanal bilgisayari nasil temin edebiliriz. Hep ucretli diye biliyorum ucretsizi var mi ?

Üst Alt