Evindeki herhangi bir İOS cihaz açıksa bağlantı yapmış olabilir.Neyi görüp çıktı onu merak ediyorum.
Yoo mesela ben benim konuşan tom kullanırken de öyle oluyorduEvindeki herhangi bir İOS cihaz açıksa bağlantı yapmış olabilir.
Aynen öyle çok bekletiyor haftaya public beta çıkacak onu yuklersin bende öyle yapacağımiOS 9'un son uygulama kısmı aklıma geldikçe yükleysim geliyor ama baya sorunluymuş galiba![]()
Evindeki herhangi bir İOS cihaz açıksa bağlantı yapmış olabilir.Neyi görüp çıktı onu merak ediyorum.
Beta 2 de sorunlu 3ü bekleiOS 9'un son uygulama kısmı aklıma geldikçe yükleysim geliyor ama baya sorunluymuş galiba![]()

Aynen o tam sürümün farksız haliydi geliştiriciler denesin diye yayınlamışlardı.En son iOS 7 de betaları kuruyordum onda gold birşey birşey vardı o baya stabildi
Dataman var İngilizce ama ben ücretsizken almıştım şuan paralı sanırım.Dostlar markette internet paketi sayacı bildiğiniz bir uygulama var mı? Arayüz kaliteli ve türkçe olan?
iOS 9 ile eklense güzel olur aslında.Dataman var İngilizce ama ben ücretsizken almıştım şuan paralı sanırım.
Ben çok önceden almıştım olabilir aynenMağaza fırsatları konusunda paylaşmıştım şimdi ücreti olabilir
iOS 9 ile eklense güzel olur aslında.

Konunun yeri burası değil yeni konu olarak açarsan sevinirim [emoji19]konuyu hortlatmış gibi olacağım ama iphone u 2. el alıpta iyi geri dönüş alan var mı bataryadan
gayet iyi olmuşNasıl olmuşelma görüntüsü bozulcak diye tedirgin oldum ama sorunsuz oturdu. Perspektif büyütme kapandı o sebebten.

gayet iyi olmuşNasıl olmuşelma görüntüsü bozulcak diye tedirgin oldum ama sorunsuz oturdu. Perspektif büyütme kapandı o sebebten.