Karşılaştırma iOS Cihazlarımızın şarj durumlarını paylaşalım!

Sponsorlu Bağlantılar

foreverthe

foreverthe

Üye
Bir dahakı telefonumu ıphoneden yana kullanabılırım
Veya bi ipad aldırırsam babama fena olmaz :)
Siz oyun oynayıp 6. 30 kullanım almışsınız ben 15 dk oyun oynayayım 4. 20 yı zor goruyorum
Normal kullanımda en fazla 5. 20
Ben genellikle hep 6 buçuk- 7 saat arası kullanım alıyorum. En kötü alacağın 3G açıkken filan 5 saat olur :D

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
iPad hem tabletlerin hem telefonların hepsinden daha fazla şarj süresi alır ta ki infaz güncellemesi gelip kastırana kadar.

Liquido

Liquido

Üye
İos 8.3 le durum bu

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@
sLeepLe

sLeepLe

Üye
ben sürekli 3g açık kullanıyorum gece yatarken bile telefonun 3gsi açık genellikle 1 güne yakın bekleme 5-7 saat arası kullanım alıyorum. ki şimdi siyah ekran filmi taktırdım yandan bakınca ekran gözükmüyo sadece dik bakınca gözüküyo ekran parlaklığı da gündüz full kullanıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi

Bu da son depo kamera ile bir Sürü fotoğraf çektim 100'e yakın

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
0MG90

0MG90

Üye

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@ ve Baranbaris
csbaz

csbaz

Üye
hedef 1 hafta [emoji111]️[emoji41]

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye

5S Cihazımla Sadece Wi-fi Kullanıyorum. Oyun Oynamıyorum. Fakat Uyuduğum Zamanlar Hariç Sürekli Mesajlaşıyorum =) Arada Bir Wi-fi Girip Safariden Teknoloji Bloglarını Takip Ediyorum. Kullanımın Nerden Baksanız 3 Saati Safari İle Kullanım Şeklinde...

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye

5S Cihazımla Sadece Wi-fi Kullanıyorum. Oyun Oynamıyorum. Fakat Uyuduğum Zamanlar Hariç Sürekli Mesajlaşıyorum =) Arada Bir Wi-fi Girip Safariden Teknoloji Bloglarını Takip Ediyorum. Kullanımın Nerden Baksanız 3 Saati Safari İle Kullanım Şeklinde...
gayet iyi bir süre :oke:

sLeepLe

sLeepLe

Üye
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
her zaman olmuyo dediğiniz gibi :) elime pek almıyorum 5 6 saat kullanım oluyo elime alıyorum 7 falan oluyo :D

Ben LG G2 yi %100 olduktan sonra da aynı bu şekilde kullandım ve hemen hemen aynı sonuç. Hatta %100 olduktan sonra , pil göstergesinin içinde hâlâ elektrik aldığını gösteriyor g2de. Ve yaklaşık 35-40 dakika kalıyor. O süre boyunca da şarj edince okuduğum bazı bilgilere göre %120 gibi bişey oluyormuş şarjı. Ne kadar doğru bilemem. LG g2 kullanırken bu şekilde şarj edip, sadece mesajlaşıp, hiç 3G kullanmadığım zaman 2 günü görmüştü şarjının bitmesi. Bu konuda iphone da aynı Performansı almam mümkün.

• Beğen
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye

...

• Beğen
Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
İki seferdir şarjım çok iyi gidiyor Sırrı buldum arkadaşlar evde çok durduğum için hiç Wi-Fi kapatmıyorum telefonda böyle uzun gidiyor [emoji1]

• Beğen
Tepkiler: csbaz

baykaya

Üye

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris

Üst Alt