Abi 3G kullanmadiysan 5s çok kötü olmuş
Sabah takarım şarja artık![]()
Snapchat acaip şarj harcayan bir program.%41 kullanmışsınız ve 1 gün bekleme falan [emoji106] [emoji106] [emoji122] [emoji122]İki seferdir şarjım çok iyi gidiyor Sırrı buldum arkadaşlar evde çok durduğum için hiç Wi-Fi kapatmıyorum telefonda böyle uzun gidiyor [emoji1]
Wi-Fi hiç kapatılmadı ve mail hesabım anında ilet modundaydı buna rağmen iPhone 5 için çok iyiyim benceSnapchat acaip şarj harcayan bir program.%41 kullanmışsınız ve 1 gün bekleme falan [emoji106] [emoji106] [emoji122] [emoji122]

sabah 5 saat 17 dk kullanım 1 gün 12 saat bekleme %5 şarj vardı eskisi gibi değil nazar değdi eski kullanımı alamıyorum artıkAbi 3G kullanmadiysan 5s çok kötü olmuş
Sorun düzenli şarj etmemekten kaynaklanıyor ben her zaman %10'un altına düşünce takar %100'de alırım ayda bir kapanana kadar kullanırım ve sonuç bu.sabah 5 saat 17 dk kullanım 1 gün 12 saat bekleme %5 şarj vardı eskisi gibi değil nazar değdi eski kullanımı alamıyorum artık
ben aldığımdan beri %1 de takar %100 de çıkarırımSorun düzenli şarj etmemekten kaynaklanıyor ben her zaman %10'un altına düşünce takar %100'de alırım ayda bir kapanana kadar kullanırım ve sonuç bu.

Demek ki her zaman %1 sağlıksız yapıyorben aldığımdan beri %1 de takar %100 de çıkarırım![]()

yüklü uygulamalardan olabilir ya batarya gün geçtikçe kötüleşiyordurDemek ki her zaman %1 sağlıksız yapıyor![]()

Batarya herkeste gün geçtikçe kötüleşir ama bunun miktarı önemli. Bende 60 civarı uygulama var 20'sini aktif kullanırım seni bilemiycem amayüklü uygulamalardan olabilir ya batarya gün geçtikçe kötüleşiyordur![]()

bende de 60 küsür uygulama varBatarya herkeste gün geçtikçe kötüleşir ama bunun miktarı önemli. Bende 60 civarı uygulama var 20'sini aktif kullanırım seni bilemiycem ama![]()
bir günü çıkarıyo yeter ya
zaten garantiye yollıycam belki yeni gelir 
Cihaz nedir? 5 veya yukarısı ise batarya kesin sorunludur da 4s veya aşağısı ise bilemiyorumvalla benim ki kullanımda 2 saat küsür dakika gidiyor. beklemede de 9 saat falan anca. bataryam sorunlu mu sizce ?
ayrıca bu bahsettiğim olayda 3g+wifi+arkaplanda uygulamalar yenile ve konum servisleri kapalı bi şekilde duruyor hiç açmıyorum..
Cihazım iphone 5 dostum.. :/Cihaz nedir? 5 veya yukarısı ise batarya kesin sorunludur da 4s veya aşağısı ise bilemiyorum
Bu servise görünmesi lazım o zamanCihazım iphone 5 dostum.. :/
O bazı uygulamalarda çıkıyor normal yanı de bu 3G ne şarj yiyor arkadaş ya powerbank alacağım bu gidişleBaylar az evel şöyle bir işaret çıktı tam olarak ney için çıktı anlamadım şimdi o simge gitti
Sağ alt iPhone Hoparlör