Karşılaştırma iOS Cihazlarımızın şarj durumlarını paylaşalım!

Sponsorlu Bağlantılar

sLeepLe

sLeepLe

Üye

Sabah takarım şarja artık :D

csbaz

csbaz

Üye
İki seferdir şarjım çok iyi gidiyor Sırrı buldum arkadaşlar evde çok durduğum için hiç Wi-Fi kapatmıyorum telefonda böyle uzun gidiyor [emoji1]
Snapchat acaip şarj harcayan bir program.%41 kullanmışsınız ve 1 gün bekleme falan [emoji106] [emoji106] [emoji122] [emoji122]

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
Snapchat acaip şarj harcayan bir program.%41 kullanmışsınız ve 1 gün bekleme falan [emoji106] [emoji106] [emoji122] [emoji122]
Wi-Fi hiç kapatılmadı ve mail hesabım anında ilet modundaydı buna rağmen iPhone 5 için çok iyiyim bence :)
Şu anki şarj durumu böyle normalde %50-45 gibi iken bu kullanımı alırdım ama şuan %61 var yaşasın Wi-Fi [emoji173]️[emoji57]

Son düzenleme:
Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
sabah 5 saat 17 dk kullanım 1 gün 12 saat bekleme %5 şarj vardı eskisi gibi değil nazar değdi eski kullanımı alamıyorum artık
Sorun düzenli şarj etmemekten kaynaklanıyor ben her zaman %10'un altına düşünce takar %100'de alırım ayda bir kapanana kadar kullanırım ve sonuç bu.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Sorun düzenli şarj etmemekten kaynaklanıyor ben her zaman %10'un altına düşünce takar %100'de alırım ayda bir kapanana kadar kullanırım ve sonuç bu.
ben aldığımdan beri %1 de takar %100 de çıkarırım :D

Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
yüklü uygulamalardan olabilir ya batarya gün geçtikçe kötüleşiyordur :D
Batarya herkeste gün geçtikçe kötüleşir ama bunun miktarı önemli. Bende 60 civarı uygulama var 20'sini aktif kullanırım seni bilemiycem ama :D

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Batarya herkeste gün geçtikçe kötüleşir ama bunun miktarı önemli. Bende 60 civarı uygulama var 20'sini aktif kullanırım seni bilemiycem ama :D
bende de 60 küsür uygulama var :D bir günü çıkarıyo yeter ya :D zaten garantiye yollıycam belki yeni gelir :eller:

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
FarklıBirDost

FarklıBirDost

Üye
valla benim ki kullanımda 2 saat küsür dakika gidiyor. beklemede de 9 saat falan anca. bataryam sorunlu mu sizce ?

ayrıca bu bahsettiğim olayda 3g+wifi+arkaplanda uygulamalar yenile ve konum servisleri kapalı bi şekilde duruyor hiç açmıyorum..

sLeepLe

sLeepLe

Üye
batarya sorunlu

Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
valla benim ki kullanımda 2 saat küsür dakika gidiyor. beklemede de 9 saat falan anca. bataryam sorunlu mu sizce ?

ayrıca bu bahsettiğim olayda 3g+wifi+arkaplanda uygulamalar yenile ve konum servisleri kapalı bi şekilde duruyor hiç açmıyorum..
Cihaz nedir? 5 veya yukarısı ise batarya kesin sorunludur da 4s veya aşağısı ise bilemiyorum

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Baylar az evel şöyle bir işaret çıktı tam olarak ney için çıktı anlamadım şimdi o simge gitti
Sağ alt iPhone Hoparlör

Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
Baylar az evel şöyle bir işaret çıktı tam olarak ney için çıktı anlamadım şimdi o simge gitti
Sağ alt iPhone Hoparlör

O bazı uygulamalarda çıkıyor normal yanı de bu 3G ne şarj yiyor arkadaş ya powerbank alacağım bu gidişle

0MG90

0MG90

Üye
AirPlay o

• Beğen
Tepkiler: Serhan
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Neyi görüp çıktı onu merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe