minecraft pocket edition 0.12 CIKDI

Sponsorlu Bağlantılar

Metin137

Metin137

Üye
Çok saol alternatif link için

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Hala eksikler olsada bu hali yetiyor :tşk
rica ederim
Çok saol alternatif link için
rica ederim
oyunu acdiginiz anda durdu hatasi aliyorsaniz cozumu ;
bende simdi yeni oldu verileri silmeyi deneyecekdim oyun sd cardtaymis telefona tasimayi denedim sorun cozuldu
build 7 cikmisdir link en kisa zamanda eklenecekdir
build 7 linki eklenmisdir alternatif yolda

maalesef upfile ve zippyshare i denedim ama bi turlu baslamadi upload bende media fire ı kullandim

süperdodocuk

Üye
buildn7 bug var mı

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
buildn7 bug var mı
suan bildigim 2tane var biri yuruken ekranin baska yerine dokununca dpad kisminda blok kirarmis gibi yuvarlak cikiyor dieride bana oladi ama baskalari soyluyor bazen ucarken sanki ucmamissin gibi oluyormus dpad bug fix leride change log dan gorebilirsiniz

süperdodocuk

Üye
build 8 çıkcak mı

KRİMİNOLOJİ

KRİMİNOLOJİ

Üye
konu için sağol

snapdroid

snapdroid

Üye
s3'de bu oyin kasıyomu? bende s3mini var en son 9.5 sürümünü oynayıp bidaha oynamadım sıkıyodu beni.
Uyan/maden/madende kaybol/yolu bul/yemek bul/yat/uyan/maden/madende kaybol/yolu bul/yemek bul/yat.... maraton hayat ;)
Bide kasıyosa ve 4" ekran ile

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
s3'de bu oyin kasıyomu? bende s3mini var en son 9.5 sürümünü oynayıp bidaha oynamadım sıkıyodu beni.
Uyan/maden/madende kaybol/yolu bul/yemek bul/yat/uyan/maden/madende kaybol/yolu bul/yemek bul/yat.... maraton hayat ;)
Bide kasıyosa ve 4" ekran ile
hayir s3de kasmiyor ve oyunu sadece dedigin gibi oynarsan elbette zevk alamazsin hic lifeboat serverlarinda oynadinmi hic nether reactoru yapdinmi eski surumde gercek nether yokdu ama reactor vardi ayrica hic bir şato yapmayi dusundunmu survival da yada vagonlardan bir gecid hele bide 3-4 kisi oynandimi acayip zevkli oluyor ayrica bikac surum sonra the end ve kiziltas da geldimi buna rakip cikmaz suan zaten mod yuklersen 0.11 e o sekilde bile oyunu cok farkli boyutlara getirebilirsin yani bu oyunda eglenmek sadece hayal gucu isi 0.7 den beri oynadigim maplerim bile var benim gerisini sen dusun yani ozaman daha demir yapmayi bilmiyordum dusundum sadece bunlari eritirsek nolur diye diyecegim suki once hayal et sonra oyuna aktar ayrica artik aclikda oldugu icin hayatta kalma mucadeleside vereceksin

• Beğen
Tepkiler: Jus7ice ve VIP_TECH
VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
hayir s3de kasmiyor ve oyunu sadece dedigin gibi oynarsan elbette zevk alamazsin hic lifeboat serverlarinda oynadinmi hic nether reactoru yapdinmi eski surumde gercek nether yokdu ama reactor vardi ayrica hic bir şato yapmayi dusundunmu survival da yada vagonlardan bir gecid hele bide 3-4 kisi oynandimi acayip zevkli oluyor ayrica bikac surum sonra the end ve kiziltas da geldimi buna rakip cikmaz suan zaten mod yuklersen 0.11 e o sekilde bile oyunu cok farkli boyutlara getirebilirsin yani bu oyunda eglenmek sadece hayal gucu isi 0.7 den beri oynadigim maplerim bile var benim gerisini sen dusun yani ozaman daha demir yapmayi bilmiyordum dusundum sadece bunlari eritirsek nolur diye diyecegim suki once hayal et sonra oyuna aktar ayrica artik aclikda oldugu icin hayatta kalma mucadeleside vereceksin
Çılgın H0lligan Minecraftı çoşturuyor.

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
build 8 cikmisdir en kisa zamanda link eklenecek
Buidl8 linki konuya eklenmisdir fix lenen bug lara changelog dan bakabilirsiniz eklenti yokdur sadece bug fix dir.

Jus7ice

Jus7ice

Üye
anlaşılan minecrafta geri dönme vakti geldi :eller:

süperdodocuk

Üye
bide türkçe olsa

Jus7ice

Jus7ice

Üye
build 8 cikmisdir en kisa zamanda link eklenecek
Buidl8 linki konuya eklenmisdir fix lenen bug lara changelog dan bakabilirsiniz eklenti yokdur sadece bug fix dir.

Build 8 için başka link var mı?

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
@Jus7ice nereye upload edim ?
@süperdodocuk valla kardesim 0.10.5 surumunde oyunu %90 turkce yapip shader pack ekledim ve baska bir forumda paylasmisdim adminler gereksiz yere konumu silip ban verdiler ban kalkinca konu acdim neden silindi diye 2-3 gun cevap gelmedi bende konuyu silen admine sovup bu isi birkadim bi ara 0.11.1 icinde yapim dedim sonra vazgecdim ragbet olmaz diye isteyen 2-3 kisi daha olursa yarin baslarim cevirmeye

Jus7ice

Jus7ice

Üye
@H0lligan ben halledeceğim kardeşim sağol :oke:

Üst Alt