007wolverine
Üye
Tamam ben haber vermiş olayım.yeni linkleri artik ben eklerim 00 da kontrol edicekdim zatenyinede ilgin ve link icin tesekkur ederim.
Tamam ben haber vermiş olayım.yeni linkleri artik ben eklerim 00 da kontrol edicekdim zatenyinede ilgin ve link icin tesekkur ederim.
teşekkürler usta +rep ini verdim dicemde öyle bir şey yokBu hata degil options dan buttons size i buyutun sorun cozulur![]()

teşekkürler usta +rep ini verdim dicemde öyle bir şey yok![]()
konuya puan verebilir yada konuyu begenebilirsiniz alternatif olarak 
teşekkürler hocam![]()

Hocam telefonsuz kaldimBugün çıkıyor beklemede kalin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@H0lligan tam sürüm çıktı.
tabletinde androidi 4.1.1 en az 4.2.2 lazim 0.12+ icin deneyemiyorum yeni surumleri felan oynayamiyorumda denermisiniz bunu bumu yayinlanan surum 
tamam gerek kalmadı buymuş aldım abimden laptopu portliyim bakim nasılmışHocam telefonsuz kaldimtabletinde androidi 4.1.1 en az 4.2.2 lazim 0.12+ icin deneyemiyorum yeni surumleri felan oynayamiyorumda denermisiniz bunu bumu yayinlanan surum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

evet neden ?android 4.2.2 ve üstü mü lazım ?![]()
genelde 2.3 ve üzeri falan olurdu s3 mini 4.1.2evet neden ?
bende zaten 2.2 froyo ya portluyorum oyunu daha önce yaptım build 11 de ve 2.2 ve 4.1.2 de denedik çalışdı ve şimdide yaptım denicem bakalım olursa zaten direk o linki koyarım konuyagenelde 2.3 ve üzeri falan olurdu s3 mini 4.1.2

çalışıyor
golem spawner olarak yok demir bloklariyla yapiliyor ust uste 2 demir blogu koy ustekinin 2yanina birer tane daha demir blogu ve tepeye ortayada balkabagi koy ama parlak olani degil normal bal kabaginiTeşekkürler.
Golem creative'da neden yok?![]()
Kardeş Blogun Yada Web Siten Varmı Varsa Link Atarmısın
merak ettimVardi blog baslicakdim paylasimlarada kapadim vazgecdim neden istedinki