minecraft pocket edition 0.12 CIKDI

Sponsorlu Bağlantılar

Jus7ice

Jus7ice

Üye
yok indirmeyi demiştim ama çeviri metini verirsen çevirebilirim

• Beğen
Tepkiler: JustNick

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Yok yok en az bi kisi daha isterse baslarim ben cevirmeye o sorun degil :)

Jus7ice

Jus7ice

Üye
malum okullar başlayacak çeviri yaparsan bana haber ver ingilizce dersleri için hazırlanmaya başlayalım :)

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Benim isim daha zor pc muhendisligi istiyorum ingilizce sart bana mecbur yapiyoruz iste biseler :) ceviri isi olursa soylerim beraber ceviririz

Jus7ice

Jus7ice

Üye
Benim isim daha zor pc muhendisligi istiyorum ingilizce sart bana mecbur yapiyoruz iste biseler :) ceviri isi olursa soylerim beraber ceviririz

Ben geçen sene *hazırlık okudum çok yararı oldu haber bekliyorum :oke:

Hazırlık bkz.: lise hazırlığı

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Ilk defa duyuyorum yav bu hazirlik olayini :D belesmiydi bari ?

by-pegasus

Üye
Yahu su iksirleri nasil kullaniyoruz ve birlestiriyoruz pek bisi anlamadim

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Creative inventory deki end portalin yaninda iksir standi var iksirleri ordan manuel olarak yapabilirsin yada creative inventoryde en ustteki sekmede hazir al basili tutarsan ekranda bos bir yere icmeye basliyor
Birde patlayan iksirler var basili tutunca firlatiyor onlarida patlayincada etrafindakilere etki ediyor.

by-pegasus

Üye
Creative inventory deki end portalin yaninda iksir standi var iksirleri ordan manuel olarak yapabilirsin yada creative inventoryde en ustteki sekmede hazir al basili tutarsan ekranda bos bir yere icmeye basliyor
Birde patlayan iksirler var basili tutunca firlatiyor onlarida patlayincada etrafindakilere etki ediyor.

Mesela hangi iksir neye yariyor ben bir kac iksir denedim oyle ama pek bisi anlamadim

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Hepsinin altinda zaten ingilizce olarak yaziyor ne olduklari kac dkk surdukleri mesela
jump boost ziplama 1blok boyutundayken 2oluyor
Healing can veriyor
night vision gece gorusu
Invisible gorunmezlik vs. Bu sekilde devam ediyor
En iyisi sunu saglam bir turkce ye cevirelim biz daha rahat oynar herkes yakinda geliyor zaten biraz bekleyin yeter.
Not yukardakiler de yazim yanlisi olabilir ama hemen hemen aynilardir :)
Vee build 9 cikdi finale yaklasildigini dusunuyorum beyler
Build 9 linki konuya eklenmisdir
Bu arada bilginiz olsun suan life boat server varmis 0.12 icin ama beta da henuz yani o yuzden bug lar felan cok demin bakim dedim hunger games de kazanmak uzreydim goremedigim biri beni kesdi yine de girmek isteyenler olursa build8 de calisiyor suan sadece eklemek isteyenler su adimlari uygulasin
Dunya acmaya gelin advanced olucak yukarda onun yanindakine basin isme istediginizi yazin ip bolumume beta.lbsg.net yazin port a dokunmayin ve ekleyin. Server a girince kayit olmanizi isteyecekdir kayit yapmadan lobydeki parkurlar disinda server in bi islevini kullanamiyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Jus7ice

Inception-6-

Üye

Bu ortadaki mor ışık nasıl yapılıyor

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
build 10 cikmisdir yenilikleri changelogdan kontrol edebilirsiniz download linki en kisa zamanda eklenecekdir
Build 10 linki konuya eklenmisdir bu arada birkac gun yokum belki 1hafta olabilir :( yeni buildler ben yokken cikarilirsa gelir gelmez hepsini eklerim.

007wolverine

007wolverine

Üye
Build 11

• Beğen
Tepkiler: H0lligan
007wolverine

007wolverine

Üye
Build 12

Üst Alt