minecraft pocket edition 0.12 CIKDI

Sponsorlu Bağlantılar

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
minecraft pocket edition 0.12 CIKDI
Egilme kosma iksirler buyulu kitaplar iron golem nether vs. Daha birsuru ozellik eklenmis suan wi-fi üzerinden sorunsuz multiplayer oynanıyor ama server konusundan biraz yoksun bir sürüm şuanlık buna rağmen lifeboat ın beta serverları mevcut ama bug lar konusunda yapacak birşey yok maalesef

lifeboat server larına beta.lbsg.net ip sini kullanarak girebilirsiniz
arkadaşlarınızla lifboat serverlarında oynamak istiyorsanız beta5.lbsg.net yada beta3.lbsg.net şeklinde beta dan sonra bir rakam yazarak girebilirsiniz :)

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

changelog

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ahmetaliarar06 ve VIP_TECH

SHS

SHS

Üye
Görselde ekleyin

SHS

SHS

Üye
Yeterli teşekkürler

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
:tşk:
Alternatif link ekler misiniz? Dropbox üyelik filan istiyor, sıkıntı çıkarıyor.

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:
Alternatif link ekler misiniz? Dropbox üyelik filan istiyor, sıkıntı çıkarıyor.
Rica ederim.
Dropbox mobil uygulama tasarimini degistirmek le kalmayip mobil sitede de kucuk bir degisiklik yapti

Verdigim linkde bu ekran cikar en ustte sagdaki butona basarsanda

Gordugun uzre direct download var.
Build 5 linki eklenmisdir
Build 3 linkide eklenmisdir. Bu arada 3-4-5 arasinda en stabil calisan build3 dur 4 ve 5 deki bug lar sagolsun rahat rahat oynanmiyor.

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
Öncelikle ben bilgisayardan giriyorum. İkincisi link kırık filan demedim. İndirmek için üyelik istiyor. Dropbox'a üye olmadan indirilmiyor ben onun için alternatif link istedim. Yine de teşekkürler. Ama hala alternatif link eklerseniz hiç fena olmaz.

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle ben bilgisayardan giriyorum. İkincisi link kırık filan demedim. İndirmek için üyelik istiyor. Dropbox'a üye olmadan indirilmiyor ben onun için alternatif link istedim. Yine de teşekkürler. Ama hala alternatif link eklerseniz hiç fena olmaz.
Link kirik lafi gecmediki :) uyelik istemedigini nasil indirebilecegini anlattim sadece dropbox a upload yapmamin nedeni ben silmedigim surece linkin ucma ihtimalinin olmamasiydi ama bekle bitazdan eklerim alternatifi

Metin137

Metin137

Üye
Saol oyun baya güzelleşmiş

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
Link kirik lafi gecmediki :) uyelik istemedigini nasil indirebilecegini anlattim sadece dropbox a upload yapmamin nedeni ben silmedigim surece linkin ucma ihtimalinin olmamasiydi ama bekle bitazdan eklerim alternatifi
Saol kardeşim

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
teşekkürler oyun şimdi olmuş işte :)

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye

Sende saol
@ghstr aynen bi redstone bide the end eksik isde

Rica ederim

aynen redstone baya üzdü ya :( bi de creative modda chest kullanabilseydik iyi olurdu :(

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
aynen redstone baya üzdü ya :( bi de creative modda chest kullanabilseydik iyi olurdu :(
Mojangin mcpe kanali var orda paylasilanlarin zaten 10da 1 i yapilmis yazik oldu okadar da beklemisdim :( gerci kanalda 2016 da cikicak dediler ama heralde butun ozellikleriyle tam olarak cikacak ozaman. Hadi hayirlisi diyelim build 6dan guzel seyler bekliyoruz artik :)
Mojangin mcpe kanali var orda paylasilanlarin zaten 10da 1 i yapilmis yazik oldu okadar da beklemisdim :( gerci kanalda 2016 da cikicak dediler ama heralde butun ozellikleriyle tam olarak cikacak ozaman. Hadi hayirlisi diyelim build 6dan guzel seyler bekliyoruz artik :)
yarim saat once build 6nin changelog u yayinlanmis birazdan linki ekliyorum :) ön kamera eklenmisdir.
Build 6 linki eklenmisdir

Metin137

Metin137

Üye
Yalnız benim net mega da sorun yaşatıyo eski linkler iyiydi
Eski linktede sorun yaşatıyo upfile ye falan atabilirmisin

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye

yarim saat once build 6nin changelog u yayinlanmis birazdan linki ekliyorum :) ön kamera eklenmisdir.
Build 6 linki eklenmisdir

Hocam build 6 da sadece bug fix mi var yoksa yenilikte var mi ?

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Hocam build 6 da sadece bug fix mi var yoksa yenilikte var mi ?
Ön kamera yani f5 eklendi
Yalnız benim net mega da sorun yaşatıyo eski linkler iyiydi
Eski linktede sorun yaşatıyo upfile ye falan atabilirmisin
Stock roma donus yapiyorum bi mega vardi direk onu kullandim birazdan dropbox ve upfile a atarim
@Metin137 buyur upfile linki

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
Ön kamera yani f5 eklendi

Stock roma donus yapiyorum bi mega vardi direk onu kullandim birazdan dropbox ve upfile a atarim
@Metin137 buyur upfile linki
Kaç tane alternatif link atıcan ya :ehe

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Kaç tane alternatif link atıcan ya :ehe
ne kadar istenirse :ehe
build 4le gelen aletler ile birsey kiramama ve build 5le gelen survival da npc lere vuramama buglari build 6ile giderilmis fakat build 5le gelen yururken ekrana dokununca birsey kiriyormus gibi olma bug ı devam ediyor. ayrica build 6 ile gelen ön kamera yani f5 modunun ss leri konuya eklenmisdir.
changelog linki konuya eklenmisdir.

• Beğen
Tepkiler: VIP_TECH
csbaz

csbaz

Üye
Hala eksikler olsada bu hali yetiyor :tşk

Üst Alt