Herkese acik paketleri pahali.Şartu şurtu saglarsan veya turkcelle yeni gecersen iyi paketler var.Türkcell genel olarak pahalı gelmiyor mu yani size ?
400dk+2gb+1000 sms 23 tl. paketi almak icin 2GB OLAY yaz 2222 gonderben yeniyim ben ne almalıyım paket olarak ınternet te onemlı oncelıkle bna
Valla sinirsiz 1gb var 25tlye pahali dersen mesela 5tlye sinirsiz 2gb alabiliyorsun ay bitmeden.ama bu 5 tl 6 ayda 1. yani sinirsiz 1gb al 1 ay gecmeden sinirsiz 2gb yaz yolla 5tlye 1 aylik sinirsiz 2 gb veriyorsadece internet kampanyası varmı? sınırsız internet kanpanyası lazım
2 GB a kadar hız tam, 2 GB geçtikten sonra sınırsız fakat hız çok düşük yanılmıyorsam 96 kbps olması lazımnasıl oluyor sınırsız 2 gb anlamadım,limitsiz internetmi?
Hayirli olsun ben oncelik net deyince dk da onerdim.4 GB SINIRSIZ NET ALDIM 40 TL CEKTI VICDANSIZLAR![]()

Ben de o yuzden hep turkcell kullandim bi de su kampanyalar tuzlu kosullari abartili olmasa iyi operator aslindaaynen ole ama en iyisi turkcel ginede kim ne derse desin vodafon almıstım ses kesiliyor net desen cop zaten![]()

sınırsız 2 gb için SINIRSIZ 2 GB yazıp 2222ye mi gönderiyordukValla sinirsiz 1gb var 25tlye pahali dersen mesela 5tlye sinirsiz 2gb alabiliyorsun ay bitmeden.ama bu 5 tl 6 ayda 1. yani sinirsiz 1gb al 1 ay gecmeden sinirsiz 2gb yaz yolla 5tlye 1 aylik sinirsiz 2 gb veriyor
Evet.sınırsız 2 gb için SINIRSIZ 2 GB yazıp 2222ye mi gönderiyorduk
Aynen.Cepten ust paketlere gecis kampanyasi adiBenim Sınırsız 1 GB bitiyor 1 güne bunu ilk defa yapcam 5 TL dimi?

15 tl yuklettim sinirsiz 1gb ti iptal ettim ama gunu dolmadi sinirsiz 2gb gonderdim bakiye yetmiyor diyor helpppppEvet.
Aynen.Cepten ust paketlere gecis kampanyasi adi![]()